UPDATE #NOW

Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά


JTeam

13 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά
Καταιγιστικές αναμένεται να είναι σήμερα οι εξελίξεις αναφορικά με τη φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια - Την ίδια ώρα στα χέρια των Αρχών έπεσε χθες το βράδυ ο πατέρας του κοριτσιού για κατοχή ναρκωτικών

Τα ηλεκτρονικά ίχνη φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως». Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (12/10) συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές ο 41χρονος πατέρας του κοριτσιού με τη σύλληψή του όμως να αφορά κατοχή ναρκωτικών και όχι την υπόθεση μαστροπείας της κόρης του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου, εντοπίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας στα Σεπόλια, μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία, που ακολούθησε τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 12χρονης είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών, με τον συλληφθέντα να αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Το ένταλμα σύλληψης, το τέταρτο κατά σειρά στην υπόθεση, δεν αναμένεται να είναι και το τελευταίο καθώς όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίγεται, τόσο περισσότερα ονόματα θα μπαίνουν στη λίστα. Άλλωστε οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά των εμπλεκομένων στην υπόθεση, διαδικασία που αναμένεται να προσθέσει εκατοντάδες ακόμα σελίδες στη δικογραφία. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.