UPDATE

Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης - Όλες οι εξελίξεις


JTeam

12 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης - Όλες οι εξελίξεις
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στα Σεπόλια με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τη μητέρα για διακεκριμένη μαστροπεία. Οι Αρχές συνέλαβαν τη μητέρα με την κατηγορία ότι εξέδιδε το παιδί της

Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του 12χρονου παιδιού που βιαζόταν και εκδιδόταν συστηματικά από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια. Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές και έτσι λίγα λεπτά μετά την αρχική πληροφορία ότι ο εισαγγελέας προχώρησε σε ένταλμα άμεσης σύλληψης για άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τη μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα βγήκε γιατί φαίνεται να υπάρχει μία ροή χρημάτων από τον 53χρονο στη μητέρα. Αυτό βέβαια καλείται να απαντήσει η μητέρα. Πρόκειται για ποσά που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στη μητέρα. Ομως, αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς και γι' αυτό καλούνται να το διερευνήσουν είναι ότι τα ποσά αυτά που φέρεται να λάμβανε ως εμβάσματα η μητέρα συμπίπτουν με τα ποσά που φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» - βιαστές της. Το βασικό αδίκημα, πάντως, που αποδίδεται στη μητέρα είναι διακεκριμένη μαστροπεία, που σημαίνει ότι η μητέρα της εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της. Σημειωτέον, η συγκεκριμένη μητέρα έχει άλλα 7 παιδιά.

Εξάλλου, μόλις ένα 24ωρο έχει περάσει από τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος είχε... δείξει πως έρχονται νέες συλλήψεις: «Θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όποιοι και όποιες έχουν εμπλοκή στην υπόθεση». Η προσαγωγή της μητέρας της 12χρονης προέκυψε από τα χρηματικά εμβάσματα που φάνηκε να στέλνει ο 53χρονος δράστης Ηλίας Μίχος σε διάφορα άτομα και τα εμβάσματα αυτά ήταν όπως προκύπτει από έρευνα μικροποσά από 30 ως και 80 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr