AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Ο αφρώδης οίνος Freixenet σου κάνει δώρο ό,τι χρειάζεσαι για ένα πετυχημένο πάρτι


JTeam

3 Νοεμβρίου 2022

Ο αφρώδης οίνος Freixenet σου κάνει δώρο ό,τι χρειάζεσαι για ένα πετυχημένο πάρτι
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου

Υπάρχει κάτι μαγικό στο κρασί, ίσως γιατί ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίσταση ή συναίσθημα. Μετά το τέλος μίας δύσκολης μέρας, ένα ποτήρι σε βοηθά να χαλαρώσεις ή γίνεται αυτομάτως ο λόγος για να δεις τους φίλους σου το Σαββατοκύριακο και να τους ανοίξεις την καρδιά σου.

Αν μάλιστα μιλάμε για αφρώδη οίνο, μία φιλική συγκέντρωση μετατρέπεται αυτομάτως σε πάρτι και το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό φαγητό και την ιδανική παρέα. Δροσερό, ελαφρύ, το απεριτίφ που χρειάζεσαι χωρίς να νιώσεις το hangover να σου χτυπά την πόρτα, το επόμενο πρωί. Όταν λοιπόν λέμε για πάρτι και αφρώδη οίνο, το μυαλό μας πηγαίνει στο μεσογειακό ταπεραμέντο, που δεν διαθέτουμε μόνο εμείς, αλλά και οι Ισπανοί φίλοι μας. Λίγο πάθος, λίγο φλερτ, λίγη αισιοδοξία και να το Freixenet. Celebrate La Vida και το πάρτι ξεκινά!

Και επειδή όλοι αποζητούμε τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας με την καλή τιμή, η Cava Freixenet έρχεται να μάς δώσει αυτό που θέλουμε. Καταρχάς, να σας ενημερώσουμε ότι με τον όρο Cava, αναφερόμαστε στην ονομασία προέλευσης αφρώδη οίνου από την Ισπανία, και κατά κύριο λόγο από την Καταλονία. Τα κρασιά αυτά παράγονται από γηγενείς ισπανικές ποικιλίες, με την παραδοσιακή μέθοδο (δεύτερη ζύμωση στη φιάλη όπως συμβαίνει με τη σαμπάνια) και με παραμονή σε οινολάσπες έως και 12 μήνες.

Μερικές από τις πιο γευστικές ποικιλίες που θα βρεις είναι η Macabeo, με φινέτσα και αρώματα μήλου και αχλαδιού, η Xarel-lo, η πιο χαρακτηριστική ποικιλία της Καταλονίας με νότες εσπεριδοειδών και η Parellada, με τα λουλουδένια της αρώματα. Εμείς ξεχωρίσαμε την ετικέτα Codron Negro Brut, γιατί είναι ένα ευχάριστο λευκό ξηρό αφρώδες κρασί. Με τα κλασικά αρώματα από μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, και λουλουδένιες νότες. Πίνεται χαλαρά και ευχάριστα ως απεριτίφ ή welcome drink. Και ένα plateau τυριών, αλλαντικών ή φρούτων για να το συνοδεύσεις χωρίς να χαθεί η γεύση του.

Όμως η Freixenet δεν σου κάνει απλά προτάσεις, αλλά διοργανώνει το δικό σου Home Party, για να μην μπεις σε έξοδα και να μην κουνήσεις το δάχτυλό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να γίνεις ένας από τους 3 τυχερούς που θα παραλάβουν 12 φιάλες Cordon Negro 75 ml, 12 ποτήρια flute, finger food αξίας 200 ευρώ και είδη διακόσμησης πάρτι. Εσύ φρόντισε για την καλή παρέα (και την όρεξη για πάρτι φυσικά). Celebrate La Vida!

Απολαύστε Υπεύθυνα