UPDATE #NOW

H Rebel Wilson απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας


JTeam

8 Νοεμβρίου 2022

H Rebel Wilson απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
@rebelwilson
Η σταρ κατάφερε να γίνει μητέρα και στέλνει το δημόσιο ευχαριστώ στην παρένθετη γυναίκα που την βοήθησε

Με ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό μήνυμα η Rebel Wilson ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της, μέσω παρένθετης μητέρας και νιώθει ευγνώμων που είχε την δυνατότητα και την ευκαιρία να το κάνει αυτό.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της instagram account, δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης της, ενώ η λεζάντα που τη συνόδευε ήταν βαθιά συγκινητική:

«Πέρα από κάθε περηφάνια, σας ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, Royce Lillian, η οποία ήρθε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα, μέσω παρένθετης μητέρας. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την αγάπη που έχω για εκείνη, είναι ένα πανέμορφο θαύμα.

Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους περιλήφθηκαν σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη παρένθετη γυναίκα που κυοφόρησε και γέννησε με τόση φροντίδα την κόρη μου.

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να ξεκινήσω τη δική μου οικογένεια. Είναι το τέλειο δώρο, το καλύτερο δώρο. Είμαι έτοιμη να δώσω όλη την αγάπη στο παιδί μου. Μαθαίνω γρήγορα… Σεβασμό σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω! Περήφανη που μπήκα στο κλαμπ», έγραψε συγκινημένη.