UPDATE #NOW

O Mark Zuckerberg άρχισε τις απολύσεις - 11.000 υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους


JTeam

9 Νοεμβρίου 2022

O Mark Zuckerberg άρχισε τις απολύσεις - 11.000 υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους
@zuck
Τα δημοσιεύματα για τις σημερινές απολύσεις εκατοντάδων εργαζόμενων της Meta από τον Zuckerberg

Τα πάνω - κάτω επικρατούν στα social media και συγκεκριμένα στα δύο καθιερωμένα μέσα, στο Twitter και Facebook/ Meta. Μετά τις εξελίξεις και τις απολύσεις από τον Elon Musk, ο Mark Zuckerberg ανακοινώνει μαζικές απολύσεις στελεχών της Meta ενώ αναμένεται 11.000 να χάσουν τη δουλειά τους. Οι πρώτοι εργαζόμενοι που απολύθηκαν, ενημερώθηκαν με ενημέρωση σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του Facebook, Zuckerberg «εμφανίστηκε με κακή διάθεση» στη συνάντηση της Τρίτης και είπε ότι είναι υπεύθυνος για τα λάθη της εταιρείας. Οι βλέψεις του οδήγησαν σε υπεράριθμο προσωπικό, το οποίο τώρα πρέπει να απολυθεί.

Ο Zuckerberg μίλησε ακόμη για «ευρείες περικοπές» και ανέφερε συγκεκριμένα τα τμήματα HR και Βusiness μεταξύ εκείνων που θα δουν τις περισσότερες απολύσεις. Η εσωτερική ανακοίνωση των σχεδίων απολύσεων της εταιρείας θα γίνει γύρω στις 6 πμ ώρα Ανατολικής Ευρώπης την Τετάρτη. Οι εργαζόμενοι που θα χάσουν τη δουλειά τους θα ενημερωθούν τις πρωινές ώρες.