AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

5 καλά κρυμμένα στέκια που αγαπάμε στις αθηναϊκές στοές


JTeam

19 Νοεμβρίου 2022

5 καλά κρυμμένα στέκια που αγαπάμε στις αθηναϊκές στοές
Ανακαλύπτουμε μαζί κάποιες από τις αγαπημένες μας στοές στην πόλη για το φαγητό, τον καφέ και το ποτό μας

Είναι κρυμμένες, αγαπάμε την ησυχία που μάς προσφέρουν και τη διάθεση που μάς δημιουργούν για να τις ανακαλύψουμε. Ο λόγος, φυσικά, για κάποιες από τις στοές της πόλης, στις οποίες είναι “χωμένα” μερικά από τα αγαπημένα μας στέκια. Τι μάς αρέσει τόσο πολύ στα μαγαζιά που βρίσκονται σε στοές; Η αίσθηση πως μεταφερόμαστε σε ένα μέρος “δικό μας”, αποκομμένο από τη βαβούρα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Πάμε, λοιπόν, να δούμε κάποια από τα κρυμμένα διαμαντάκια της Αθήνας.

Bartesera

Must visit στοά, αλλά και μαγαζί του κέντρου, το Bartesera αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας στέκια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χωμένο σε μία στοά στην οδό Κολοκοτρώνη -με πολλά φυτά και ρετρό αισθητική- βάζει τη δική του πινελιά στα μαγαζιά του κέντρου, με προτάσεις που ξεκινούν από καφέ και brunch και φτάνουν σε απογεύματα γευσιγνωσίας και βραδινές εξόδους με κοκτέιλ και ποτά. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.