UPDATE #NOW

Balenciaga: Λάνσαρε καθίσματα αξίας 46 χιλιάδων δολαρίων και έγιναν αμέσως sold out


JTeam

27 Νοεμβρίου 2022

Balenciaga: Λάνσαρε καθίσματα αξίας 46 χιλιάδων δολαρίων και έγιναν αμέσως sold out
Tα καθίσματα Balenciaga που εξαντλήθηκαν αμέσως

Ο οίκος Balenciaga μας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες με την παρουσίαση παιδιών να αγκαλιάζονται με αρκουδάκια ντυμένα με στολές σαδομαζοχιστικού τύπου στην νέα του διαφημιστική καμπάνια. Οι αντιδράσεις είναι πολλές και ο οίκος ζήτησε συγνώμη από το κοινό και κατέβασε όλο το υλικό τόσο από το site όσο και από τα social media.

Tώρα έρχεται να μας απασχολήσει με ένα ιδιαίτερο λανσάρισμα που έκανε και δεν έχει σχέση με ρούχα. Ο οίκος λάνσαρε καθίσματα, σχεδιασμένα από τον Ολλανδό σχεδιαστή, Tejo Remy και τον δημιουργικό διευθυντή, Demna Gvasalia. Τα καθίσματα εξαντλήθηκαν αμέσως. Το μοναδικό design και η αισθητική τους μας εντυπωσιάζουν.

Jenny.Gr

Πρόκειται έπιπλα που αποτελούνται από τα απομεινάρια του υφάσματος Balenciaga πάνω σε μια ξύλινη βάση. Το ένα ύφασμα έχει πατικωθεί πάνω στο άλλο μέχρι το πάχος τους να φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο για ένα άνετο κάθισμα.

Το μεγάλο κάθισμα πωλήθηκε για 46.300 δολάρια το κομμάτι, το μικρότερο για 28.900 δολάρια και το πιο μικρό για 18.000 δολάρια. Σύμφωνα με το Design Taxi, τα προσχέδια του επίπλου εκτέθηκαν σε μεγάλα καταστήματα της Balenciaga σε όλο τον κόσμο πριν πωληθούν στο διαδίκτυο.