UPDATE #NOW

Ο Νick Carter από τους Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό (ξανά) ανήλικου κοριτσιού με αυτισμό


Τόνια Τζάφερη

9 Δεκεμβρίου 2022

Ο Νick Carter από τους Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό (ξανά) ανήλικου κοριτσιού με αυτισμό
Splash News
«Αν και είμαι άτομο με αυτισμό και ζω με εγκεφαλική παράλυση, πιστεύω ότι τίποτα δεν με επηρέασε περισσότερο ή είχε πιο μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου από αυτό που μου έκανε ο Νick Carter», δήλωσε το θύμα, αποκαλύπτοντας τον βιασμό της από τον γνωστό τραγουδιστή Nick Carter

Περίπου έναν μήνα από τον θάνατο του αδερφού του, του Αaron Carter από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ο Nick Carter από τους Backstreet Boys κατηγορείται ξανά για βιασμό. Αυτήν την φορά πρόκειται για την Shannon Ruth, η οποία είναι σήμερα 39 ετών και κατήγγειλε πως ο Nick Carter την βίασε το 2001 στις ΗΠΑ.

Το φερόμενο θύμα εμφανίστηκε με τους δικηγόρους της και κατήγγειλε τα όσα είχε περάσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το πόσο τραυματικός ήταν ο βιασμός.

«Τα τελευταία 21 χρόνια ήταν γεμάτα πόνο, σύγχυση, απογοήτευση, ντροπή και αυτοτραυματισμό που είναι άμεσο αποτέλεσμα του βιασμού του Νικ Κάρτερ», δήλωσε το 39χρονο πλέον θύμα. «Αν και είμαι άτομο με αυτισμό και ζω με εγκεφαλική παράλυση, πιστεύω ότι τίποτα δεν με επηρέασε περισσότερο ή είχε πιο μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου από αυτό που μου έκανε ο Νick Carter».

H Shannon Ruth ωστόσο δεν σταμάτησε εδώ με τις αποκαλύψεις της, αλλά μίλησε και για την τραγική αντιμετώπιση της από τον Carter, αμέσως μετά τον βιασμό.

«Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι με αποκαλούσε «καθυστερημένη», με άρπαξε και μου άφησε μελανιές στο χέρι μου. Ο Carter προσπάθησε να με τρομάξει για να μείνω στη σιωπή, ήταν απειλητικός», δήλωσε. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο παρελθόν φοβόταν πολύ να φέρει στην επιφάνεια το συγκεκριμένο περιστατικό στην δημοσιότητα, καθώς αν κάτι πήγαινε λάθος μπορεί να βρισκόταν στην φυλακή. Ωστόσο πλέον είναι αποφασισμένη να μιλήσει και να μην αφήσει τον γνωστό τραγουδιστή να προκαλέσει τα ίδια τραύματα και σε άλλα άτομα.

Στο παρελθόν ο Nick Carter είχα κατηγορηθεί ξανά για βιασμό από την Melissa Schuman

Όπως φαίνεται η 37χρονη Shannon Ruth δεν είναι το πρώτο θύμα βιασμού του Nick Carter. Η τραγουδίστρια Melissa Schuman από το συγκρότημα Dream, είχε κατηγορήσει τον Carter για βιασμό μέσα από ένα σπαρακτικό κείμενο. Η Schuman είχε αναφέρει πως ο τραγουδιστής των Backstreet Boys τη βίασε το 2004, όταν εκείνη ήταν 18 και εκείνος 22.

Μετά από φωτογράφηση για την ταινία The Hollow όπου συμμετείχαν και οι δύο τραγουδιστές, ο Nick της πρότεινε να πάνε στο διαμέρισμα της, σε μια καθαρά φιλική συνάντηση φίλων, όπως της είχε αναφέρει. Φτάνοντας όμως στο διαμέρισμα ο Carter την ανάγκασε σε στοματικό σεξ και παρότι εκείνη μίλησε λέγοντας του πως δεν επιθυμεί να προχωρήσουν, εκείνος την βίασε.

Jenny.Gr
Splash News

Mέχρι στιγμής ο Nick Carter, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Lauren Kitt και έχουν αποκτήσει έναν γιο, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.