UPDATE #NOW

Οι Backstreet Boys αποχαιρετούν τον Aaron Carter και ο αδερφός του, Nick, ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή


Κλέλια Φατούρου

7 Νοεμβρίου 2022

Οι Backstreet Boys αποχαιρετούν τον Aaron Carter και ο αδερφός του, Nick, ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή
Instagram/Nick Carter
Ο Nick Carter έχασε τον αδερφό του, αλλά έπρεπε να συνεχίσει την περιοδεία του

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο Aaron Carter βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του, σε ηλικία 34 ετών. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το αίτιο του θανάτου του, τα μηνύματα που ακολούθησαν, έδειξαν ότι πάλευε με τις εξαρτήσεις από πολύ μικρή ηλικία.

Ο μεγάλος του αδερφός, Nick Carter, βρίσκεται σε περιοδεία με τους Backstreet Boys και στη συναυλία που έδωσαν την Κυριακή στο Λονδίνο, απέτισαν φόρο τιμής στον Aaron. «Απόψε έχουμε ένα βάρος γιατί χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας χτες. Θέλαμε απλώς να βρούμε μία στιγμή στο σόου για να αναφερθούμε στον μικρό αδερφό του Nick, που πέθανε στα 34. Ήταν οικογένειά μας και σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη», είπε ο Kevin Richardson ενώ οι Backstreet Boys βρίσκονταν στη σκηνή.

Όσο μιλούσε, ο Nick σκούπιζε τα δάκρυά του, ενώ τα άλλα μέλη τον πλησίασαν για να τον αγκαλιάσουν. «Θέλουμε να αφιερώσουμε το επόμενο τραγούδι στον μικρό μας αδερφό, Aaron Carter. Θα μάς λείψεις», είπε ο Howie, λίγο πριν τραγουδήσουν το κομμάτι "Breathe". Λίγο πριν, είχαν δείξει σε γιγαντοοθόνη ένα βίντεο με τα αδέρφια σε διαφορετικές ηλικίες.

Ο Nick αποχαιρέτησε τον αδερφό του και στο Instagram, με μία σειρά από φωτογραφίες του και ένα κείμενο που περιέγραφε τη σχέση τους. «Αν και είχα πάντα με τον αδερφό μου μία περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου για εκείνον δεν εξασθένησε ποτέ. Πάντα ήλπιζα ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει ένα υγιές μονοπάτι και θα μπορέσει να βρει τη βοήθεια που τόσο απελπισμένα χρειαζόταν. Κάποιες φορές θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι για την απώλειά μας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κακός εδώ είναι ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια. Θα μου λείψει πολύ ο αδερφός μου. Σ' αγαπώ Chizz. Τώρα θα βρεις την ηρεμία που δεν μπόρεσες να βρεις στη γη».