UPDATE #NOW

5 πράγματα που δεν μας αρέσουν τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και όχι άδικα


JTeam

25 Δεκεμβρίου 2022

5 πράγματα που δεν μας αρέσουν τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και όχι άδικα
Όπως κάθετι τα Χριστούγεννα, πέρα από τα καλά τους έχουν και τα αρνητικά τους

Είναι εκείνοι που λατρεύουν τα Χριστούγεννα, είναι εκείνοι που τα σιχαίνονται και είναι και εκείνοι που βρίσκονται κάπου στη μέση. Ναι, τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι υπέροχα, μπορεί όμως και να είναι βαρετά, μελαγχολικά και μίζερα.
Η επιλογή είναι δική σου, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όπως όλα, αυτή η περίοδος έχει τα καλά της και τα όχι και τόσο καλά της. Υπάρχουν και εδώ κάποια facts τα οποία οριακά μας εκνευρίζουν και μας στρεσάρουν.

Περιττά κιλά των γιορτών

Εκεί που έχεις μπει σε ένα πρόγραμμα, προσέχεις τη διατροφή σου και την εμπλουτίζεις με θρεπτικά γεύματα και detoxing χυμούς, κάνεις τακτικά τις προπονήσεις σου και παρατηρείς το σώμα σου να γίνεται όλο πιο υγιές και δυνατό, έρχονται οι γιορτές και σε βγάζουν εκτός. Γλυκά από εδώ, μελαμακάρονα από εκεί, γαλοπούλες ψητές, πατάτες και το ένα γεύμα, μετά το άλλο στα τραπέζια δεν έχουν τελειωμό. Φυσικά σαν άνθρωπος και εσύ θα απολαύσεις τα Χριστουγεννιάτικα γεύματα, τα οποία ακόμη και αν σου αφήσουν κάποια περιττά κιλά, θα την βρεις την άκρη, ωστόσο δεν παύει να είναι εκνευριστικό το γεγονός πως σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Home Alone

Είναι οικογενειακές γιορτές, βλέπουμε ξανά φίλους μας και συγγενείς, ωστόσο υπάρχουν και αυτές οι φορές που τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι πιο μοναχικά. Αν το έχεις επιλέξει αυτό και το επιθυμείς, τότε όλα καλά, αν όχι τότε είναι κάπως εκνευριστικό να περάσεις μοναχικά αυτές τις ημέρες (ή μήπως όχι;)

Πολυέξοδη και εμπορευματοποιημένη περίοδος

Και να θες να κάνεις τα ψώνια σου, θα γίνεται ο κακός χαμός στα καταστήματα, ωστόσο και πάλι τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που δώρα, glam outfits και πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και διακοσμητικά που αποκτούμε, μας αφήνουν με κάποια παραπάνω έξοδα από τα συνηθισμένα

Χάος αν ταξιδέψεις

Παίρνεις και εσυ την απόφαση να πας το ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό σου ή να βρεις την οικογένεια σου, και με το που φτάνεις στα τρένα, αεροπλάνα, λεωφορεία, αναρωτιέσαι τι το ήθελες. Ομολογουμένως πριν από ένα ταξίδι αυτή την περίοδο, ετοιμάσου και για λίγη (έως αρκετή) ταλαιπωρία και πολλούς συνεπιβάτες.

Τα ίδια και τα ίδια

Τα μάθαμε, ακούμε τα ίδια Χριστουγεννιάτικα τραγούδια κάθε χρόνο, τρώμε τα ίδια φαγητά και πολύ πιθανό να κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα που κάνουμε εδώ και χρόνια. Και φυσικά από τη μια είμαστε ευγνώμων, αλλά από την άλλη κάπως βαρεθήκαμε έως και σπάστηκαμε. Μάλλον είναι ώρα να περάσεις κάπως πιο ξεχωριστά αυτές τις γιορτές, κάνοντας κάτι διαφορετικό.