UPDATE #NOW

Netflix: Οι καλύτερες ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Ιανουάριο


Κλέλια Φατούρου

7 Ιανουαρίου 2023

Netflix: Οι καλύτερες ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Ιανουάριο
Όσα θα δούμε τον πρώτο μήνα του 2023

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του χρόνου, αλλά και τις τελευταίες των γιορτών. Αν χρειάζεσαι κάτι να αναπτερώσει το ηθικό σου, ίσως επειδή νιώθεις ότι δεν έχεις να περιμένεις κάτι, το Netflix είναι εδώ για να σε γεμίσει με προτάσεις, για ακόμη μία φορά.

Αφού ρίξαμε μία ματιά στις σειρές που έρχονται αυτόν τον μήνα, ας δούμε τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα μάς κρατήσουν παρέα τον πρώτο μήνα του 2023. Cheers!

The Pale Blue Eye

Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ προσλαμβάνει έναν έξυπνο δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας Ουέστ Πόιντ, τον Έντγκαρ Α. Πόε, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου. Από τις 6 Ιανουαρίου.

Χάθηκε ο Γκόνκερ

Όταν το αγαπημένο του σκυλί εξαφανίζεται, ένας νεαρός, μαζί με τους γονείς του, ξεκινά μια απίθανη αναζήτηση για να το βρει και να του δώσει σωτήρια φάρμακα. 13 Ιανουαρίου.

Νάρβικ

Καθώς ένας νεαρός Νορβηγός στρατιώτης πολεμά στα χαρακώματα, η γυναίκα του έρχεται αντιμέτωπη με μια κατοχική γερμανική δύναμη που έχει εισβάλει στην πόλη τους. Στις 23 Ιανουαρίου.

You People

Ένα νέο ζευγάρι κι οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την αγάπη στον σύγχρονο κόσμο μέσω πολιτισμικών συγκρούσεων και κοινωνικών προσδοκιών. Μια κωμωδία του Κένια Μπάρις. 27 Ιανουαρίου.

Οτοστόπ με ένα Τσεκούρι

Αυτό το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πορεία ενός ανέμελου περιπλανώμενου από τη στιγμιαία ψηφιακή δόξα στην απότομη πτώση που τον οδήγησε στη φυλακή. Στις 10 Ιανουαρίου.

Break Point

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί ετερόκλητους επαγγελματίες τενίστες, εντός και εκτός τερέν, σε μια σκληρή αγωνιστική σεζόν. 13 Ιανουαρίου.

Πάμελα, μια ιστορία αγάπης

Jenny.Gr

Με δικά της λόγια, μέσα από βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσεις της και το sex tape που προκάλεσε σκάνδαλο. 31 Ιανουαρίου.