UPDATE #NOW

Χρυσές Σφαίρες 2023: Τα highlights μίας βραδιάς που είχε αμηχανία, glam και απουσίες


Κλέλια Φατούρου

11 Ιανουαρίου 2023

Χρυσές Σφαίρες 2023: Τα highlights μίας βραδιάς που είχε αμηχανία, glam και απουσίες
Getty Images/Rich Polk/NBC / Contributor
Οι καλύτερες και χειρότερες στιγμές των 80ων Golden Globes

Περιμέναμε τις Χρυσές Σφαίρες πώς και πώς. Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι η πρώτη φορά που δεν μάς ένοιαζαν τόσο το ποιοι θα κερδίσουν, όσο το τι θα ειπωθεί, αν θα υπάρχουν πολλές απουσίες και αν θα μιλήσει κάποιος για τον μακροχρόνιο ρατσισμό του HFPA.

Παράπονο δεν έχουμε, υπήρξαν άβολες στιγμές, αναφορές στο χαστούκι του Will Smith, ο συγκινητικός λόγος της Jennifer Coolidge και φυσικά οι νικητές που θέλαμε να δούμε.

Η υπέροχη Jennifer Coolidge

Χρειάστηκαν μερικές δεκαετίες για να αναγνωριστεί το ταλέντο και η μοναδικά προσωπικότητά της, και το White Lotus της έδωσε αυτά που της αξίζουν. Αφού ανέβηκε να παρουσιάσει ένα βραβείο και έκανε τους πάντες να γελάσουν επειδή μίλησε για το άγχος της ότι θα γλιστρήσει, είπε λάθος τα ονόματα και αποκάλεσε τη Σφαίρα, Όσκαρ, ανέβηκε ξανά για να παραλάβει το δικό της. «Σας ευχαριστώ για όλα. Οι γείτονές μου πλέον μου μιλούν και με καλούν σε πάρτι!».

Τα χαμένα αστεία του Jerrod Carmichael

Ο παρουσιαστής της βραδιάς είχε ετοιμάσει πολλά αστεία, αλλά τα περισσότερα χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε καλή ακουστική στην αίθουσα και το κοινό μιλούσε δυνατά.

Πού ήταν οι νικητές;

Οι νικήτριες Zendaya, Cate Blanchett και Amanda Seyfried δεν ήταν εκεί για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Ήταν απασχολημένες με δουλειά; Έκαναν εμπάργκο στις Χρυσές Σφαίρες σαν τον Brendan Fraser; Ποιός να ξέρει;

Τα νεύρα με το πιάνο

Εντάξει, είναι λογικό να ενθουσιάζεσαι επειδή παίρνεις Χρυσή Σφαίρα, αλλά τι σου φταίει το καημένο πιάνο και η Chloe Flower που παίζει, επειδή θέλει να σου πει ότι το παράκανες με τον χρόνο σου. «Ξέχνα το πιάνο», φώναξε ο Colin Farrell και «Σκάσε σε παρακαλώ» η Michelle Yeoh.

Ο Eddie Murphy για τον Will Smith

Και ναι, έγινε αναφορά στο χαστούκι που στιγμάτισε τα Όσκαρ και την έκανε ο νικητής του βραβείου Cecil B. DeMille, Eddie Murphy. «Υπάρχουν 3 πράγματα που έκανα και με βοήθησαν σε όλη μου την καριέρα και θα τα πω και σε εσάς. Πληρώνετε τους φόρους σας, μην ασχολείστε με τους άλλους και κρατήστε το όνομα της γυναίκας του Will Smith μακριά από το γαμ@@@@ο στόμα σας!».

Ο Austin Butler έπαθε Elvis

Ξέραμε ότι ο ηθοποιός είχε πάθει εμμονή με τον ρόλο πριν καν πάει στο casting, αλλά τώρα είναι υπερβολή. Ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του και του ήταν αδύνατο να μην μιλάει σαν τον συγχωρεμένο. Άβολο.

Ο Volodymyr Zelensky έστειλε μήνυμα και στις Χρυσές Σφαίρες

Από τη στιγμή που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και κοντεύει να συμπληρώσει έναν χρόνο, ο Πρόεδρος της χώρας έστειλε ένα μήνυμα μέσω βίντεο για να ζητήσει υποστήριξη με κάθε τρόπο.

Ο παρουσιαστής Jerrod Carmichael

Μιλήσαμε διεξοδικά για το αστείο που ήταν απλώς η ωμή αλήθεια για το ότι είναι παρουσιαστής επειδή είναι μαύρος. Αυτό όμως που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο ήταν το σχόλιο για τον Tom Cruise. «Βρήκα backstage 3 Χρυσές Σφαίρες που επέστρεψε ο Tom Cruise. Έχω μια ιδέα. Μήπως να τα ανταλλάξουμε και να πάρουμε τη Shelly Miscavige;». Και επειδή δεν ξέρεις ποια είναι, να σε ενημερώσω. Είναι η σύζυγος του ηγέτη της Σαιεντολογίας, David Miscavige, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το 2007, ενώ ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία το 2013.