UPDATE #NOW

Μις Υφήλιος: H Αμερικανίδα R'Bonney Gabriel κέρδισε το στέμμα


JTeam

15 Ιανουαρίου 2023

Μις Υφήλιος: H Αμερικανίδα R'Bonney Gabriel κέρδισε το στέμμα
Instagram/ @Miss Universe
Η R'Bonney Gabriel από τις Ηνωμένες Πολιτείες στέφθηκε η 71η Μις Υφήλιος

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και η 28χρονη R'Bonney Gabriel, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, κατάφερε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Μάλιστα, η ίδια μίλησε για το θέμα του ηλικιακού ορίου που επηρεάζει τη μόδα.

Η Gabriel ρωτήθηκε: «Η Μις Υφήλιος έκανε πρόσφατα μια αλλαγή που επιτρέπει σε μητέρες και παντρεμένες γυναίκες να διαγωνιστούν φέτος. Ποια είναι άλλη μια αλλαγή που θα θέλατε να δείτε και γιατί;».

Η R'Bonney Gabriel απάντησε ότι ελπίζει οι διοργανωτές του διαγωνισμού να αυξήσουν το όριο ηλικίας ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος και άλλες γυναίκες.

«Για μένα, θα ήθελα να δω μια αύξηση ηλικίας επειδή είμαι 28 ετών. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ηλικία για τον διαγωνισμό. Και νομίζω ότι είναι ένα όμορφο πράγμα. Η αγαπημένη μου φράση είναι "αν όχι τώρα, τότε πότε;" Γιατί ως γυναίκα, πιστεύω ότι η ηλικία δεν μας καθορίζει. Δεν είναι αύριο, δεν είναι χθες -- αλλά είναι τώρα. Η ώρα είναι τώρα»,δήλωσε με αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά την εκπροσώπηση της χώρας μας έγινε από την Κορίνα Εμμανουηλίδου, η οποία δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στο τοπ 16 του διαγωνισμού.