UPDATE #NOW

Fonda, Tomlin και Field μιλούν για την αξία της γυναικείας φιλίας, αλλά δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους


Κλέλια Φατούρου

18 Ιανουαρίου 2023

Fonda, Tomlin και Field μιλούν για την αξία της γυναικείας φιλίας, αλλά δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους
Οι παλιές φίλες διαφωνούν για την αξία της φιλίας, στο πιο διασκεδαστικό βίντεο που θα δεις σήμερα

Η Jane Fonda έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη δύναμη των σχέσεων μεταξύ γυναικών, ενώ έχει αναφερθεί και στα διαζύγιά της και πώς η ζωή της ξεκίνησε μετά τα 60, όταν πλέον ήταν single.

Στα 85 της, έχει την εμπειρία μίας ολόκληρης ζωής και τη μοιράζεται πάντα γενναιόδωρα μαζί μας, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Αυτή τη φορά, μίλησε στο CBS News για τις διαφορές μεταξύ ανδρικής και γυναικείας φιλίας, μαζί με όλο το cast του "80 for Brady", τη νέα ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί με τις φίλες της Lily Tomlin, Rita Moreno και Sally Field.

«Οι φιλίες για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικές για την υγεία μας. Και διαφέρουν από τις ανδρικές. Επειδή εσείς, κάθεστε δίπλα δίπλα και βλέπετε αγώνες ή λέτε για γυναίκες ενώ εμείς κοιταζόμαστε και λέμε ότι έχουμε πρόβλημα και ότι τη χρειαζόμαστε. Δεν φοβόμαστε να εκτεθούμε και να είμαστε ευάλωτες».

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τον αγαπημένο πρώην άντρα της Ted Turner (ήταν ο 3ος και τελευταίος) που της είχε πει ότι κανείς δεν κάνει νέους φίλους μετά τα 60. Εκείνη όμως διαφωνεί. «Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις πρόθεση, ενώ εγώ δεν το έκανα ποτέ. Θα συναντούσα τη Sally Field, για παράδειγμα, αλλά δεν θα την κυνηγούσα. Βασικά σε κυνήγησα». Η Field συμφώνησε και της είπε ότι δεν μπορούσε να τη σταματήσει με τίποτα με τη Fonda να της λέει ότι αυτό συνέβαινε επειδή απομονώνεται.

Η Fonda λοιπόν πιστεύει ότι πρέπει να επιμένεις με έναν νέο φίλο και να του το δηλώνεις ότι θέλεις να είναι στη ζωή σου. Η αστεία στιγμή του βίντεο είναι όταν η Tomlin και η Field ακύρωσαν τα πάντα σε λίγες λέξεις.

«Δεν μου αρέσουν και τόσο οι άνθρωποι, τους αποφεύγω». «Κι εγώ». Συμφώνησαν επίσης στο ότι δεν μπορείς να ξεφορτωθείς εύκολα κάποιον με πρόθεση, όπως η Jane Fonda. Και ποιος θα τολμούσε, εδώ που τα λέμε;

Το Twitter πήρε φωτιά και οι άνθρωποι ταυτίστηκαν και με τι δύο πλευρές. Ναι στη φιλία, αλλά ναι και στην απόλυτη ηρεμία. Ό,τι λειτουργεί για τον καθένα.