UPDATE #NOW

Netflix: Οι 5 σειρές που δεν πρόκειται να χάσεις τον Φεβρουάριο


Κλέλια Φατούρου

31 Ιανουαρίου 2023

Netflix: Οι 5 σειρές που δεν πρόκειται να χάσεις τον Φεβρουάριο
Ο Φλεβάρης έρχεται και φέρνει το 4ο μέρος του "You"

Τι κι αν ο Φεβρουάριος είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνου; Το Netflix φροντίζει για εσένα και τα πιθανά κρύα που θα έρθουν και σου κάνει δώρο νέες σειρές, με το πρώτο μέρος του You να ξεχωρίζει. Λογικό είναι, το περιμέναμε έναν χρόνο.

Ας δούμε λοιπόν τις σειρές που ξεχωρίσαμε και καταφτάνουν τον τελευταίο μήνα του χειμώνα.

Εσύ: Σεζόν 4

Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί. 9 Φεβρουαρίου.

Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε: Σεζόν 1

Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα βρεθεί ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους; Στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο Νόμος της Λίντια Πόετ: Σεζόν 1

Μια γυναίκα, που δεν της επιτρέπεται να δικηγορεί, δίνει μια μάχη κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Από την αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου, Λίντια Πόετ. Από τις 15 Φεβρουαρίου.

The Upshaws: Μέρος 3

Παλεύοντας για την επιτυχία και επιβιώνοντας από κάθε αναποδιά, οι Άπσοου αντιμετωπίζουν μια σειρά από εμπόδια που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις σχέσεις τους. 16 Φεβρουαρίου.

Το Κορίτσι και ο Κοσμοναύτης: Σεζόν 1

Η επιστροφή ενός αστροναύτη μετά από 30 χρόνια αναζωπυρώνει έναν χαμένο έρωτα και κινητοποιεί το ενδιαφέρον μιας εταιρείας να μάθει γιατί ο αστροναύτης δεν γέρασε. 17 Φεβρουαρίου.