WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 tips για περιπετειώδες σεξ τον χειμώνα (κι ας κάνει κρύο)


JTeam

30 Ιανουαρίου 2023

5 tips για περιπετειώδες σεξ τον χειμώνα (κι ας κάνει κρύο)
Pexels
Οι τρόποι για να κάνεις καλό σεξ και τις κρύες μέρες του χειμώνα

Τις μέρες που κάνει κρύο, το μόνο που θες να κάνεις είναι να χωθείς κάτω από παπλώματα και κουβέρτες και να μην κουνήσεις ρούπι. Αλλά είναι επίσης και εξαιρετική στιγμή για να έρθουμε πιο κοντά, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με τα σώματά μας.

Και τώρα που έχω την προσοχή σου, ας δούμε πώς θα συνεχίσεις το περιπετειώδες σεξ, παρόλες τις χαμηλές θερμοκρασίες. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Το χειμερινό σεξ στο ντους

Η ροή του νερού κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ένα στοιχείο που μπαίνει στα plus. Το καλοκαίρι σε δροσίζει και τον χειμώνα σε ζεσταίνει. Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις μεγάλη μπανιέρα, αφιέρωσε χρόνο στα προκαταρκτικά, άφησέ τον να λούσει τα μαλλιά σου και κάντε ένα self care, αλλά παρέα.

Δέσε μου τα μάτια

Δεν χρειάζεται να φύγετε από τον καναπέ ή το κρεβάτι. Μία μάσκα που καλύπτει τα μάτια κάνει πάντα τα πράγματα πιο πικάντικα και αυξάνει την ένταση, σε όλα τα επίπεδα.

Και λίγο μασάζ

Προμηθεύσου ειδικό λάδι, που συνήθως ξεκινά ως αρωματικό κερί και κάντε ο ένας στον άλλο ένα χαλαρωτικό μασάζ. Σταθερή αξία που σε βάζει σε ερωτικό mood (και σε ζεσταίνει όταν κάνει κρύο).

Κουτάλι παντός καιρού

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγουμε τις πολλές αγκαλιές το καλοκαίρι λόγω ζέστης. Όταν όμως κάνει κρύο, ερχόμαστε πιο κοντά και το spooning μπορεί να ξεκινήσει ως τρόπος να ζεσταθούμε και να καταλήξει σε σεξ.

Γυμνοί κάτω από τις κουβέρτες

Λέμε ναι σε ό,τι μάς χαρίζει ζέστη, αλλά γδυνόμαστε για περιπετειώδες σεξ. Μπορείς ακόμα και να φτιάξεις οχυρό από κουβέρτες και να κατασκηνώσετε από κάτω. Ρομαντικό και καυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.