UPDATE #NOW

Το νέο σύμπαν της DC Studios αποκάλυψε τα πρώτα 10 projects: Superman, Batman και πολλά νέα ονόματα


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2023

Το νέο σύμπαν της DC Studios αποκάλυψε τα πρώτα 10 projects: Superman, Batman και πολλά νέα ονόματα
Instagram/dcofficial
Ετοιμαζόμαστε για τη νέα εποχή της DC

Πριν από 3 μήνες, τα DC Studios έγιναν κομμάτι της Warner Bros., με συν-επικεφαλής τους James Gunn και Peter Safran. Τώρα, μάς ανακοινώνουν τις 10 πρώτες ταινίες και σειρές που θα δούμε σύντομα και αποτελούν το πρώτο κεφάλαιο της νέας εποχής.

Θα έχουμε ένα κράμα διασημοτήτων, όπως ο Batman, Superman και Wonder Woman, αλλά και λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες, όπως ο Booster Gold. «Τα DC Studios είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι μία παραγωγή που στέκεται μόνη της και περικλείει οτιδήποτε σχετίζεται με την DC. Ταινίες, τηλεόραση, live-action, gaming, κινούμενα σχέδια. Όλα μέσα από ένα δημιουργικό όραμα».

Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία βρίσκεται στα πρώτα στάδια, και δεν υπάρχουν σκηνοθέτες ή ηθοποιοί που να έχουν κλείσει. Η μοναδική εξαίρεση είναι η Viola Davis, που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Waller". Ταυτόχρονα, η πόρτα είναι ανοιχτή για τη Wonder Woman Gal Gadot, τον Flash Ezra Miller, ενώ ο Henry Cavill δεν θα συνεχίσει ως Superman. Όταν ολοκληρωθούν τα σενάρια, ο στόχος είναι να κυκλοφορήσουν δύο ταινίες και μία σειρά τον χρόνο, χωρίς να χάνεται κάτι από την ποιότητα των projects. Ας δούμε ποια είναι τα πρώτα 10 που ανακοινώθηκαν.

Ταινίες

Superman: Legacy

Η εκκίνηση θα γίνει με τον Superman στις 11 Ιουλίου 2025 και επικεντρώνεται στο μεγάλωμά του ως άνθρωπο, αλλά συνδυαστικά με τις δυνάμεις από τον πλανήτη Krypton. Το σενάριο θα υπογράψει ο Gunn ενώ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

The Authority

Ουσιαστικά, η συνέχεια του Legacy με ένα σύνολο υπερηρώων που έχουν μία λιγότερο ιδεαλιστική προσέγγιση για το πώς θα σώσουν τον κόσμο. Βασισμένη στο κόμικ των Warren Ellis και Bryan Hitch και πρόκειται για ανθρώπους δεν χωρίζονται σε καλούς ή κακούς. Όλα είναι υπό αμφισβήτηση.

The Brave and the Bold

Εδώ θα δούμε τη σχέση του Bruce Wayne με τον γιο του, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε, όπως και τη ζωή του Robin.

Supergirl: Woman of Tomorrow

Η ξαδέρφη του Superman, Kara Zor-El, είναι ένα διαφορετικό Supergirl. Μεγάλωσε μόνη της και είδε τους πάντες γύρω της, στον πλανήτη Krypton, να πεθαίνουν με φρικτούς τρόπους. Και όλα αυτά, στα πρώτα 14 χρόνια της ζωής της.

Swamp Thing

Σίγουρα η πιο ακραία και τρομακτική επιλογή της DC να δώσει μεγαλύτερο diversity.

Τηλεόραση

Creature Commandos

Η πρώτη animated σειρά που βρίσκεται ήδη σε παραγωγή. Είδαμε τους χαρακτήρες για πρώτη φορά το 1980, με τη μητέρα του Frankenstein να συνεργάζεται με έναν λυκάνθρωπο, ένα vampire και μία Μέδουσα, προκειμένου να πολεμήσουν τους Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Waller

Η ομάδα του "Peacemaker" δεν θα συνεχίσει με 2ο κύκλο, αλλά θα κάνει το "Waller", που θα λειτουργήσει σαν συνέχεια. Εδώ ξέρουμε σίγουρα ότι θα δούμε Viola Davis.

Lanterns

Η σειρά θα επικεντρωθεί στους δύο πιο γνωστούς "Green Lantern" χαρακτήρες, Hal Jordan και John Stewart, που ερευνούν ένα μυστήριο, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Paradise Lost

Κάτι από Game of Thrones, στο νησί Themyscira, πριν από τη γέννηση της Wonder Woman. Όπως είπαν οι δημιουργοί, «πρόκειται για την πολιτική ίντριγκα πίσω από μία κοινωνία γυναικών».

Booster Gold

Κλείνουμε με μία κωμωδία και τον χαρακτήρα Mike Carter, ή αλλιώς «έναν loser από το μέλλον που χρησιμοποιεί βασική τεχνολογία του μέλλοντος για να επιστρέψει στο παρόν και να υποκριθεί τον superhero.