UPDATE #NOW

«Υπήρξε gay φιλί αλλά το έκοψαν»: Η Sarah Michelle Gellar για το coming out της Velma στο Scooby-Doo, που δεν έγινε


Κλέλια Φατούρου

6 Φεβρουαρίου 2023

«Υπήρξε gay φιλί αλλά το έκοψαν»: Η Sarah Michelle Gellar για το coming out της Velma στο Scooby-Doo, που δεν έγινε
Η ηθοποιός επιβεβαίωσε το κόψιμο της gay σκηνής, στο μακρινό 2002

Η Sarah Michelle Gellar επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε εδώ και χρόνια. Όπως υποστήριξε το 2020 και ο σεναριογράφος James Gunn, η Velma ήταν ξεκάθαρα gay από το πρώτο draft του, αλλά τα στούντιο δεν δέχονταν κάτι τέτοιο το 2002. «Το έθαβαν όλο και περισσότερο. Στην αρχή έκοψαν τη σκηνή με το φιλί με την Daphne και στο sequel, η Velma είχε αγόρι».

Η Sarah Michelle Gellar ήταν καλεσμένη στο Watch What Happens Live του Andy Cohen και μίλησε για την ταινία, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξε φιλί που κόπηκε. «Καταρχάς, δέχτηκα να συμμετάσχω επειδή δεν ήταν και τόσο οικογενειακή ταινία». Αν και παραδέχεται ότι δεν ξέρει για το αν υπήρχε σχέση με τη Velma (εκείνη υποδυόταν την Daphne), αλλά ξέρει πολύ καλά ότι κόπηκαν αρκετές σκηνές που είχαν ενδιαφέρον.

«Υπήρχε μία καυτή σκηνή, αλλά μάλλον οι παραγωγοί δεν τη βρήκαν και τόσο καυτή, γιατί την έκοψαν. Ήταν ένα φιλί μεταξύ της Velma και της Daphne. Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει να το δει και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το δείχνουν». Είπε επίσης ότι υπήρξε μία σκηνή, στην οποία λέει στον Fred ότι αυτό το ρούχο τον κάνει να μοιάζει gay, ενώ υπήρχαν υπαινιγμοί που τον παρουσίαζαν ως bisexual.

Jenny.Gr

Μιλάμε όμως για το 2002, τότε που όλα αυτά ήταν θέματα ταμπού και κανένα στούντιο δεν θα διακινδύνευε να δείξει χαρακτήρες παιδικών ιστοριών να πετούν σεξουαλικά υπονοούμενα ή να είναι κάτι άλλο πέρα από straight. Ευτυχώς, 20 χρόνια μετά, η Velma και η Daphne μοιράζονται ένα φιλί, αλλά στην animated εκδοχή του Scooby-Doo, με τη Mindy Kaling να δανείζει τη φωνή της.