UPDATE #NOW

Η Alicia Silverstone ξαναέγινε Cher και το Clueless ήρθε για λίγο στο Super Bowl


Κλέλια Φατούρου

7 Φεβρουαρίου 2023

Η Alicia Silverstone ξαναέγινε Cher και το Clueless ήρθε για λίγο στο Super Bowl
Η ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο που τη γνωρίσαμε, φορώντας το κλασικό καρό outfit

Η Alicia Silverstone είναι ένα ορόσημο της ποπ κουλτούρας των 90s, και το οφείλει στην ταινία "Clueless", καθώς και στο καρό outfit της. Το Super Bowl το ξέρει πολύ καλά και λίγο πριν την έναρξή του, μάς χαρίζει ένα από τα πολλά διαφημιστικά που κάνει κάθε χρόνο.

Η 46χρονη ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο της Cher, μετά από 28 χρόνια, και εντελώς αντικειμενικά, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της. Επέστρεψε για λίγο στο λύκειο, ξαναφόρεσε το κίτρινο καρό σετ και μίλησε για το αγαπημένο της θέμα, το shopping, με συνεργασία με το brand Rakuten.

Μιλά στους συμμαθητές της, ενώ βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα στην τάξη από το 1995. «Νομίζω ότι οι περισσότεροι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι η Cher είναι μία από τις πιο iconic shoppers στην ιστορία του κινηματογράφου, οπότε όταν με προσέγγισε το brand Rakuten για να ξαναγίνω η Cher για διαφημιστικό του Super Bowl, σκέφτηκα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα. Η Cher έβρισκε πάντα τον τρόπο να αποκτήσει αυτό που θέλει με τους πιο έξυπνους τρόπους», δήλωσε η Alicia Silverstone ενώ υπογράμμισε ότι ο ρόλος της ωρίμασε πολύ στο τέλος της ταινίας και ότι το 2023 θα αγόραζε ρούχα φιλικά προς το περιβάλλον και τα ζώα.

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει sequel για το Clueless, η δική της απάντηση είναι πάντα θετική, αλλά όχι της σκηνοθέτριας της ταινίας, Amy Heckerling. «Δεν ήθελε καθόλου να κάνει sequel, αν και της το πρότειναν αμέτρητες φορές. Ένιωθε ότι υπήρχε μαγεία σε αυτό που κάναμε, οπότε δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Μπορεί να έχεις απίστευτο cast και σενάριο, αλλά να μην μπορεί να γίνει. Παρόλα αυτά, το διαφημιστικό με ενθουσίασε τόσο πολύ που θέλω κι άλλο». Κι εμείς το ίδιο.