UPDATE #NOW

Πώς να ρυθμίσεις το Google Maps ώστε να εμφανίζει τις οδηγίες που θες


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Πώς να ρυθμίσεις το Google Maps ώστε να εμφανίζει τις οδηγίες που θες
pexels
Δεν αρκεί να πληκτρολογήσεις που θες να πας γιατί θα σου δοθούν αμέτρητες επιλογές

Όταν θες να πας σε ένα μέρος, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις (σχεδόν) πάντα; Εμπιστεύεσαι το Google maps! Και πολύ καλά κάνεις γιατί θα σου δώσει πολλές εναλλακτικές για το πώς θα φτάσεις τελικά μέχρι εκεί. Θα λάβεις οδηγίες για οδήγηση, δημόσια συγκοινωνία, περπάτημα, ποδηλασία, πτήση ή μοτοσικλέτα.

Αν για παράδειγμα, μόλις έφτασες στη Νέα Υόρκη (πού τέτοια τύχη), αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα των αποτελεσμάτων αναζήτησης:

Jenny.Gr

Όσο πιο πολύ στηρίζεσαι στις οδηγίες που σου δίνει, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι ο πιο γρήγορος και πρακτικός τρόπος για να πας από το ένα μέρος στο άλλο δεν είναι τελικά αυτός που ήθελες. Ίσως θέλεις να αποφύγεις να περιμένεις σε μια απομακρυσμένη στάση λεωφορείου στις 11:00 το βράδυ γι' αυτό ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε πως υπάρχει τρόπος να ελέγξεις τα αποτελέσματα που σου βγάζει.

Πας λοιπόν εκεί που γράφει Options και αποκτάς επιτέλους τον έλεγχο που θες.

Jenny.Gr

Μπορείς έτσι να υποδείξεις στο google maps να σου εμφανίζει μόνο τις οδηγίες που θες μέσω του Connecting Modes. Αυτό θα σου επιτρέψει να προσθέσεις το Ride Services στα ταξίδια σου.

Jenny.Gr

H συγκεκριμένη δυνατότητα θα σε διευκολύνει πολύ στα ταξίδια σου αλλά και στις περιηγήσεις σου στην πόλη αφού τα αποτελέσματα θα είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.