UPDATE #NOW

Η Reese Witherspoon και ο Ashton Kutcher πόζαραν σαν αγγούρια για την romcom τους, αλλά υπάρχει εξήγηση


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Η Reese Witherspoon και ο Ashton Kutcher πόζαραν σαν αγγούρια για την romcom τους, αλλά υπάρχει εξήγηση
Twitter/Jazz.hero
Οι δύο συμπρωταγωνιστές έδειχναν να μην θέλουν να είναι μαζί

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από τις εμφανίσεις των Reese Witherspoon και Ashton Kutcher σε πρεμιέρες της νέας τους ταινίας. Οι ηθοποιοί γύρισαν το "Your Place in Mine", μία τρυφερή ρομαντική κομεντί του Netflix, που σε καμία περίπτωση δεν αποτυπώθηκε στο κόκκινο χαλί.

Οι δύο συμπρωταγωνιστές πόζαραν δίπλα δίπλα, αλλά η γλώσσα του σώματος λέει ότι υπάρχει πρόβλημα. Φροντίζουν να μην αγγίζονται και η Reese κρατά αμήχανα τα χέρια της, τα σταυρώνει στο στήθος και γενικά στέκονται σαν συμπέθεροι που δεν συμπαθήθηκαν ποτέ.

Μία εξήγηση που προέκυψε για αυτές τις άβολες φωτογραφίες είναι ότι η Witherspoon είναι αρκετά φίλη με τη Mila Kunis, η οποία τους έστειλε μήνυμα λέγοντάς τους το πόσο αμήχανοι δείχνουν μαζί. Να νιώθει περίεργα που γύρισε ερωτική σκηνή με άντρα φίλου της; Ποιον να ξέρει;

Η εξήγηση που στέκει περισσότερο όμως είναι ότι οι δύο ηθοποιοί δεν γνωρίζονται και τόσο καλά. Στην πραγματικότητα, γύρισαν συνολικά 3 σκηνές όπου βρίσκονταν μαζί, ενώ η προετοιμασία έγινε μέσω Zoom. «Προσπαθήσαμε να βρούμε τη χημεία μας και να χτίσουμε τη σχέση από απόσταση, οπότε όταν ο ένας γύριζε τη σκηνή του, ο άλλος έκανε FaceTime με κάποιον δικό του». Άρα, αν νομίζεις ότι οι δυο τους δεν γνωρίζονται και τόσο καλά, δεν έχεις άδικο. Είναι ακριβώς όπως εσύ με τους συναδέλφους που δεν γνωρίζεσαι, αλλά καλείσαι να συναναστραφείς.