UPDATE #NOW

"Joker: Folie à Deux": Lady Gaga και Joaquin Phoenix αγκαλιά σε φωτογραφία από τα γυρίσματα


Κλέλια Φατούρου

15 Φεβρουαρίου 2023

"Joker: Folie à Deux": Lady Gaga και Joaquin Phoenix αγκαλιά σε φωτογραφία από τα γυρίσματα
Instagram/Todd Philips
Το sequel του Joker θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου 2024

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Philips, έχει αναλάβει να μάς ενημερώνει για τις εξελίξεις στο πολυαναμενόμενο (για πολλούς λόγους) "Joker: Folie à Deux" και μάς δείχνει μία μία τις φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές του.

Πριν από δύο μήνες, είδαμε τον "Joker" Joaquin Phoenix, σε κακή κατάσταση με σημάδια σε όλο το κορμί του. Σήμερα, βλέπουμε τη Lady Gaga, με αίματα να τρέχουν από τη μύτη της, ενώ κρατά με τα χέρια της το πρόσωπο του Phoenix. Μια (ερωτική) παράνοια είναι ζωγραφισμένη στα μάτια της.

Μάλλον για αυτό η λεζάντα του post ευχόταν «Χαρούμενο Άγιο Βαλεντίνο». Επίσης Todd, επίσης. Σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί για τον ρόλο της, η Gaga υποδύεται μία εκδοχή της Harley Quinn, μία ψυχίατρο που γοητεύεται τρελά από τον Joker πριν έρθει σε επαφή με τις επικίνδυνες πλευρές του. Έχουμε ήδη δει τον ρόλο από τη Margot Robbie, αλλά τώρα ξέρουμε ότι θα είναι κάτι πιο βαθύ.

Η Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο sequel τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η ταινία έχει περιγραφεί ως musical. Το πρώτο μέρος βγήκε το 2019, είχε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ εκείνη τη χρονιά και είναι πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο και για το sequel. Απλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2024.