UPDATE #NOW

BAFTA 2023: Πρίγκιπας William και Kate Middleton μας έδωσαν μια αναπάντεχα ανθρώπινη στιγμή


Τόνια Τζάφερη

20 Φεβρουαρίου 2023

BAFTA 2023: Πρίγκιπας William και Kate Middleton μας έδωσαν μια αναπάντεχα ανθρώπινη στιγμή
@britishvogue
Αν κάτι μάθαμε από την εμφάνιση του William και της Kate στα BAFTA, αυτό είναι να μην επιχειρήσεις ποτέ να κρατήσεις το χέρι ενός πρίγκιπα, γιατί μάλλον θα φας άκυρο

BAFTA προσφέρουν κάθε χρόνο, πλούσιο θέαμα και έτσι έγινε και αυτή τη φορά. Είδαμε τους μεγάλους νικητές, του ευχαριστήριους λόγους των βραβευμένων ηθοποιών, τις λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί, αλλά είδαμε επίσης και ένα "love tap" από την Kate Middleton στον πρίγκιπα William, το οποίο αποτέλεσε και highlight της βραδιάς.

Το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε και φέτος το παρόν, με τους δυο τους να επιλέγουν ασπρόμαυρα looks για το κόκκινο χαλί των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η ευδιάθετη ατμόσφαιρα που επικρατούσε ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι.

Jenny.Gr
@britishvogue

Πρίγκιπας William και Kate έφτασαν με χαμόγελα στην λαμπερή τελετή, ενώ η κάμερα κατάφερε να καταγράψει ένα στιγμιότυπο τους, το οποίο σίγουρα δεν έχουμε την ευκαιρία να το βλέπουμε συχνά.

Προχωρώντας στο κόκκινο χαλί, η Kate αποπειράθηκε να πιάσει το χέρι του William. Μάταια όμως περίμενε από τον William να πιάσει και εκείνος το χέρι της και να περπατήσουν μαζί. Ο πρίγκιπας παρότι έσκυψε και είδε το χέρι της, αποφάσισε κάπως να το αγνοήσει ή απλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει εγκαίρως, με την ίδια όμως να δείχνει συνηθισμένη σε κάτι τέτοια και αντί να επιμένει για ανταλλαγή της χειραψίας να του δίνει ένα "love tap", δηλαδή ένα κάπως διακριτικό χούφτωμα.

Όσο για την εμφάνιση τους, η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις φορώντας μια αέρινη και αιθέρια δημιουργία Alexander McQueen. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα λευκό, one shoulder gown, το οποίο συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια ZARA. Από την εμφάνιση της δεν έλειψαν οι χρυσές γόβες, ένα μαύρο clutch και μαύρα γάντια, τα οποία ολοκλήρωσαν αρμονικά το outfit.

Ο William ο οποίος είναι και πρόεδρος των Bafta από το 2010, επέλεξε ένα μαύρο και βελούδινο tuxedo, το οποίο έχει επιλέξει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα, στην εμφάνισή του στο Royal Variety Performance το 2021.