UPDATE #NOW

Αφροδίτη στον Κριό: Φλερτ, πάθος και έρωτας για αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2023

Αφροδίτη στον Κριό: Φλερτ, πάθος και έρωτας για αυτά τα 3 ζώδια
pexels
Η Αφροδίτη έρχεται να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη ζωή σου καθώς μπαίνει στον Άρη από τις 20 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 16 Μαρτίου

H Αφροδίτη στον Κριό φημίζεται για την επιβολή και την κυριαρχία της και φυσικά για το ότι θα κάνει ό,τι θέλει, όποτε και όπως το θέλει. Ως ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των χρημάτων, η Αφροδίτη γίνεται εξαιρετικά παρορμητική όταν εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι δεν της καίγεται καρφί για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Το μόνο πράγμα για το οποίο καίγεται, είναι το εδώ και τώρα. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, η Αφροδίτη στον Κριό παθιάζεται και αγαπάει πολύ γρήγορα ενώ δείχνει μεγάλη ανυπομονησία για τις επόμενες κινήσεις. Τα θέλει όλα και θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει ό,τι ποθεί. Δεν έχει κανέναν φόβο, δεν έχει όρια και αξιοποιεί το σεξαπίλ και την ομορφιά της με πολλούς τρόπους.

Το φλερτ είναι συνώνυμο της ύπαρξής της και αναζητά διαρκώς νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Αν δεν καταφέρει επίσης αυτό που θέλει, καταρρακώνεται συναισθηματικά επειδή δεν ανέχεται την απόρριψη. Έχει έντονη σεξουαλικότητα και λατρεύει τα έντονα πάθη της στιγμής.

Jenny.Gr
pexels

Όλα αυτά στα είπαμε καθώς η Αφροδίτη έρχεται να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη ζωή σου καθώς μπαίνει στον Άρη από τις 20 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 16 Μαρτίου. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την Αφροδίτη στον Κριό, είναι τα ζώδια της Φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

Στις 2 Μαρτίου μάλιστα θα σου φέρει λίγη παραπάνω τύχη λόγω της σύνδεσής της με τον γουρλή Δία. Αυτό σημαίνει ότι αν δουλέψεις σκληρά σε όποιον τομέα θες, θα επωφεληθείς. Άνοιξε τα φτερά σου, εμπιστεύσου την κρίση σου και δεν θα χάσεις. Πρόκειται για μια πολύ ωραία όψη, που είναι ιδανική για ξεκίνημα σχέσης.

Η Αφροδίτη θα κάνει επίσης σύνοδο με τον Χείρωνα στις 3 Μαρτίου. Αν κάποιος σε είχε πληγώσει στο παρελθόν, τώρα είναι η στιγμή, να γιατρέψεις την πληγή αυτή με το να τον συγχωρήσεις και να πας παρακάτω. Αυτή η σύνοδος θα σε κάνει να κατανοήσεις τα γεγονότα και τις πράξεις των άλλων και μέσα από τη διαδικασία της συγχώρεσης, να ωριμάσεις.

Αυτές τις μέρες, μπορείς να αφοσιωθείς στον σύντροφό σου ή να βγεις περισσότερα ραντεβού στην περίπτωση που είσαι single καθώς η εύνοια είναι με το μέρος σου. Μην κοιτάς πίσω, μόνο μπροστά και θα δεις πως ό,τι θες, θα έρχεται εύκολα στη ζωή σου.