ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να κάνουν παράλληλες σχέσεις


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να κάνουν παράλληλες σχέσεις
Μη σου κάνει εντύπωση, αν τα βρεις να διατηρούν σχέσεις και με τρίτα πρόσωπα

Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι από τη ζωή και από τις σχέσεις τους, τα ίδια πράγματα. Ενώ μερικοί βρίσκονται αφοσιωμένοι σε ένα και μόνο ταίρι, άλλοι νιώθουν πως δεν μπορούν να «καλυφθούν» από ένα πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η αντιμετώπιση των ερωτικών ζητημάτων διαφέρει.

Είναι και ορισμένα ζώδια, τα οποία για πολλούς και διάφορους λόγους, τους οποίους θα δούμε παρακάτω, δεν θα παραμείνουν εύκολα αφοσιωμένοι στον σύντροφο τους και είναι πολύ πιθανό να αναζητήσουν περισσότερα συναισθήματα και ενδιαφέρον σε παράλληλες σχέσεις. Θα προτιμήσουν να «κρατήσουν» δύο ή και παραπάνω συντρόφους, για να καλύψουν είτε τα θέλω τους, είτε την ανασφάλεια τους.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια εκείνα, που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο;

Ιχθύες

Είναι ένα ζώδιο το οποίο μπορεί να βρει εύκολα κάτι να τον ενθουσιάσει. Στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, θα βρει και από κάτι διαφορετικό να τον συναρπάσει. Μάλιστα, όχι μόνο μπορεί να του κερδίσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλά άτομα, αλλά εμπλέκει και τα συναισθήματα του στις καταστάσεις αυτές. Είναι γενικότερα ένα ζώδιο πολύπλοκο, το οποίο πολλές φορές μπερδεύεται και δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει και τι ζητάει, με αποτέλεσμα να τα μπλέκει όλα μαζί. Κάθε σχέση μπορεί να βγάλει από έναν Ιχθύ και μια διαφορετική πτυχή του, ενώ προσαρμόζεται εύκολα σε καταστάσεις, ανάλογα με το πρόσωπο που έχει να κάνει.

Τοξότης

Είναι ζώδιο της περιπέτειας. Έναν τοξότη δεν μπορεί να τον ενθουσιάσει τίποτα περισσότερο από κάτι καινούργιο. Από κάτι το οποίο δεν έχει ξανακάνει ή ξαναδοκιμάσει. Αν κάποιος του υποσχεθεί κάτι νέο και ξεχωριστό, πολύ δύσκολα θα πει όχι ή θα συγκρατήσει τον εαυτό του από νέα «μπλεξίματα». Η περιπετειώδης φύση του, δεν τον αφήνει σε ησυχία, αλλά ούτε και στάσιμο σε μια και μόνο σχέση.

Δίδυμος

Χάρη στην κοινωνικότητα του, μπορεί να γνωρίζει συνέχεια νέα άτομα και να προσθέτει κόσμο στον κοινωνικό του κύκλου. Για έναν δίδυμο, η βαρεμάρα και η πλήξη έρχεται πολύ γρήγορα, και αν λάβουμε υπόψη ότι λατρεύει την επικοινωνία και την περιπέτεια, τότε μη σου κάνει εντύπωση που θα τον δεις να φλερτάρει ή να συνομιλεί με άλλα άτομα συνέχεια. Το γεγονός πως βαριέται εύκολα σε μια κατάσταση, τον κάνει να αναζητά νέα πρόσωπα και νέες περιπέτειες που του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS