UPDATE #NOW

Απεργία για τα Τέμπη: Μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ψάχνουν απαντήσεις


JTeam

8 Μαρτίου 2023

Απεργία για τα Τέμπη: Μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ψάχνουν απαντήσεις
Eurokinissi
Πλήθος κόσμου ανταποκρίνεται στα 76 καλέσματα σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χανιά και άλλες πόλεις της χώρας

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται ολόκληρη η χώρα με τις διαμαρτυρίες και τις διαδηλώσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη να συνεχίζονται, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν.

Χιλιάδες είναι επίσης οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, οι ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ ζητώντας απαντήσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Jenny.Gr
Eurokinissi

Από την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Χανιά, τη Λάρισα, τη Δράμα και το κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται στα σημεία που έχουν ήδη προγραμματιστεί με σκοπό να ακολουθήσουν πορείες διαμαρτυρίας.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα.

Jenny.Gr
Eurokinissi


Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστήμιου και στην οδό Σταδίου.

Μεγάλη συγκέντρωση σε όγκο και αριθμό, πρωτοφανής για τα δεδομένα και στην πόλη της Λάρισας, που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, με τη συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία, νέων παιδιών, αλλά και εργαζομένων.

Με συνθήματα όπως «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» αλλά και «νέα νέα σου κλέβουν την ζωή, σου κήρυξαν τον πόλεμο, πολέμα τους και εσύ», μαθητές κρατούν πανό διεκδικώντας να μην υπάρξει συγκάλυψη ευθυνών για το πολύνεκρο τροχαίο.

Jenny.Gr
Eurokinissi