UPDATE #NOW

The Bear: Οι σεφ που λατρέψαμε, επιστρέφουν με 2ο κύκλο και το teaser θα σε ενθουσιάσει


Κλέλια Φατούρου

13 Μαρτίου 2023

The Bear: Οι σεφ που λατρέψαμε, επιστρέφουν με 2ο κύκλο και το teaser θα σε ενθουσιάσει
Έρχεται στο Hulu αυτόν τον Ιούνιο

Η σειρά του Hulu, που θα βρεις και στο Disney+ επιστρέφει, και είδαμε το πρώτο teaser στα φετινά Oscars. Το cast ενώνεται για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το οικογενειακό εστιατόριο του Carmy, που πλέον έχει το όνομα του τίτλου της σειράς.

Ο δεύτερος κύκλος ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2022, με τον πρόεδρο της εταιρίας παραγωγής, Eric Schrier, να δηλώνει ότι «η σειρά The Bear ξεπέρασε τις πιο τρελές δημιουργικές και εμπορικές προσδοκίες. Θαυμάζουμε βαθιά την υπέροχη δουλειά των δημιουργών Christopher Storer και Joanna Calo. Η ερμηνεία του Jeremy Allen White είναι εντυπωσιακή και το ίδιο ισχύει και για τους Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce και Liza Colon-Zayas. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά για τον 2ο κύκλο».

Τι θα δούμε λοιπόν στη συνέχεια; Ο Carmy καλείται να ισορροπήσει τη δουλειά με την ταλαιπωρημένη ψυχολογία του, το προσωπικό και τις περίεργες οικογενειακές του σχέσεις, όλα αυτά με τον αντίκτυπο που άφησε η αυτοκτονία του αδερφού του.

Ο πρωταγωνιστής Jeremy Allen White, που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για το "The Bear". εξομολογήθηκε στο Vanity Fair ότι ένιωθε άγχος για την επιστροφή του στη σειρά. «Όταν διαβάζεις πολλές κριτικές, ξαφνικά αυτή η δουλειά παύει να είναι κάτι προσωπικό. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους αφήσουμε όλους έξω από τη δουλειά μας».

«Ο Carmy θα βάλει μία τελεία στη σχέση με τον αδερφό του, αλλά πώς θα μπορέσει να συνεχίσει; Μπορεί τώρα να βάλει τα θεμέλια για να κάνει μία νέα και πιο θετική αρχή;», μάς εξηγεί ο ένας εκ των δημιουργών. Το πρώτο teaser μάς προετοιμάζει για αλλαγές, με βασικό focus στη δημιουργία του νέου μαγαζιού, μετά τα κρυμμένα χρήματα που βρήκαν από τον αδερφό του Carmy. Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ιούνιο.

TAGS