UPDATE #NOW

No Hard Feelings: Η νέα (σεξο)κωμωδία της Jennifer Lawrence έχει trailer και θυμίζει παλιό καλό 90s σινεμά


JTeam

10 Μαρτίου 2023

No Hard Feelings: Η νέα (σεξο)κωμωδία της Jennifer Lawrence έχει trailer και θυμίζει παλιό καλό 90s σινεμά
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου

Η Jennifer Lawrence επιστρέφει σε ένα είδος κωμωδίας που δείχνει να αναγεννάται. Σωματική και ακατάλληλη δια ανηλίκους. Το No Hard Feelings του Gene Stupnitsky έχει trailer και θα σου θυμίσει παλιές καλές 90s κωμωδίες.

Η Jennifer Lawrence υποδύεται τη Maddie, μία οδηγό Uber χωρίς αυτοκίνητο που είναι πολύ κοντά στο να χάσει το σπίτι που μεγάλωσε. Απεγνωσμένη για λίγα έσοδα, απαντά σε μία αγγελία από πλούσιους γονείς, που ανησυχούν, και ψάχνουν το άτομο που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση του γιου τους. Η Maddie πρέπει να αποπλανήσει τον 19χρονο Percy πριν φύγει για σπουδές, και να του πάρει την παρθενιά.

Ο Percy αποδεικνύεται δύσκολο task, γιατί πρόκειται για τύπο που δεν πίνει και κουβαλά σπρέι πιπεριού μαζί του. Το εντυπωσιακό cast συμπληρώνουν οι: Matthew Broderick (ως ο πατέρας), Laura Benanti, Natalie Morales, Hasan Minhaj, Kyle Mooney και ο Ebon Moss-Bachrach από το The Bear.

«Νομίζω ότι η Jennifer είναι πραγματικά αδέξια στην ταινία, με έναν τρόπο που δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Μου θυμίζει κωμωδίες των 90s που μου άρεσε να βλέπω. Δεν θέλω να πω κάτι λάθος, αλλά υπάρχουν στοιχεία που θυμίζουν το Something About Mary. Η Jennifer κάνει σωματική κωμωδία και το φέρνει εις πέρας εξαιρετικά», δήλωσε ο Mos- Bachrach κι εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 23 Ιουνίου.