UPDATE #NOW

WhatsApp: Το viral κόλπο για να διαβάζεις τα μηνύματα χωρίς να τα ανοίξεις


JTeam

15 Μαρτίου 2023

WhatsApp: Το viral κόλπο για να διαβάζεις τα μηνύματα χωρίς να τα ανοίξεις
pexels
Το κόλπο είναι απλό και λειτουργεί μόνο σε Android

Αν χρησιμοποιείς πολύ το WhatsApp, τότε ίσως υπάρχουν φορές που δεν θες να ανοίξεις ένα μήνυμα γιατί θα φαίνεται ότι έχει ανοιχτεί και διαβαστεί. Αν δεν θες λοιπόν να ξέρει το άτομο, με το οποίο συνομιλείς ότι έχεις ανοίξει το μήνυμά του, τότε το παρακάτω κόλπο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

Κάποια μηνύματα είναι γνωστό ότι μπορούν να διαβαστούν χωρίς να ανοίξουμε την εφαρμογή, μόνο από την ειδοποίησή τους αλλά στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος είναι μεγάλο, δεν θα μπορούμε να το διαβάσουμε όλο.

Jenny.Gr
pexels

Αν θες σε κάθε περίπτωση ωστόσο να ανοίξεις το μήνυμα χωρίς να το δει ο συνομιλητής σου, τότε υπάρχει τρόπος να το κάνεις χάρη σε ένα απλό κόλπο που δεν είναι καινούριο αλλά τις τελευταίες ημέρες, έχει γίνει ξανά viral στο internet καθώς οι χρήστες έχουν βρει τη λύση κάθε φορά που δεν θέλουν να απαντήσουν σε μια ανεπιθύμητη συνομιλία.

Απλά για να το εφαρμόσεις, πρέπει να προσθέσεις το widget του WhatsApp στην αρχική σου οθόνη, το οποίο θα προβάλλει τα μηνύματα χωρίς να έχεις ανοίξει την εφαρμογή. Αυτό που χρειάζεται μόνο να κάνεις, είναι να πατήσεις παρατεταμένα στην οθόνη, να επιλέξεις από το μενού "widgets" και στη συνέχεια να επιλέξεις το widget "4 x 1" WhatsApp.

Με το που αυτό εγκατασταθεί στην αρχική οθόνη, θα βγάλει μια λίστα με τα πρόσφατα μηνύματα με περισσότερο κείμενο. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς αυτόν τον τρόπο για να διαβάσεις τα μηνύματα, αυτά δεν θα καταγράφονται ως «διαβασμένα» μέσα στην εφαρμογή.

Το έξυπνο κόλπο λειτουργεί μόνο σε Android και ώρα να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα λάβεις ένα μήνυμα, στο οποίο δεν θες να απαντήσεις χωρίς να φανείς αγενής.