UPDATE #NOW

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Θεάτρου με 5 παραστάσεις για όλη την οικογένεια


JTeam

19 Μαρτίου 2023

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Θεάτρου με 5 παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Θεάτρου, στις 20 Μαρτίου, σας προτείνουμε πέντε συναρπαστικές παραστάσεις που πρέπει να δείτε λίγο πριν κατεβάσουν αυλαία την Κυριακή 9 Απριλίου

Η γοητεία που ασκεί το θέατρο σε μικρές και μεγάλες ηλικίες είναι αδιαμφισβήτητη. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά, μια καλή θεατρική παράσταση τους επιτρέπει να βιώσουν εμπειρίες σε πολλαπλά επίπεδα. Η ανεπανάληπτη αίσθηση να παρακολουθείς κάτι «ζωντανό», να παρασύρεσαι από τα ατέλειωτα «μονοπάτια» της μυθοπλασίας, να καλλιεργείς την ενσυναίσθηση, την οξυδέρκεια και τις γνώσεις σου για τον άνθρωπο και το σύμπαν που τον περιβάλλει, να διαμορφώνεις το προσωπικό σου αισθητικό γούστο, να στοχάζεσαι πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη ύπαρξη και την κοινωνία, να μαθαίνεις την έννοια της διακριτικότητας και της συνέπειας που επιβάλλει η θέση σου ως θεατής, να περνάς ευχάριστα.

Αυτά και άλλα πολλά πολύτιμα «δώρα» προσφέρει απλόχερα η τέχνη του θεάτρου σε ένα παιδί. Στις 20 Μαρτίου, λοιπόν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου για Παιδιά και Νέους. Με αφορμή το γεγονός σας παρουσιάζουμε πέντε παιδικές παραστάσεις για υπέροχες στιγμές ψυχαγωγίας μαζί με τα παιδιά σας, λίγο πριν το τέλος της χειμερινής θεατρικής σεζόν την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.