UPDATE #NOW

Τα Σινεμά Μας: Κάλεσμα στήριξης των αιθουσών Άστορ, Ιντεάλ και Ίριδα, την Κυριακή 2 Απριλίου


Κλέλια Φατούρου

29 Μαρτίου 2023

Τα Σινεμά Μας: Κάλεσμα στήριξης των αιθουσών Άστορ, Ιντεάλ και Ίριδα, την Κυριακή 2 Απριλίου
Οι προβολές των ταινιών θα είναι δωρεάν

Οι τελευταίες εξελίξεις που θέλουν τις αγαπημένες κινηματογραφικές αίθουσες του κέντρου να κλείνουν σταδιακά, έχουν δημιουργήσει εδώ και καιρό ποικίλές αντιδράσεις, με δράσεις που αποσκοπούν στη διατήρηση των κινηματογράφων.

Αν και ανακοινώθηκε ότι το Ιντεάλ κλείνει οριστικά, τελικά θα δοθεί μία ακόμη παράταση, η οποία ελπίζουμε ότι θα αποτρέψει μία τόσο δυσάρεστη εξέλιξη. Οι κινηματογραφικές αίθουσες του κέντρου της Αθήνας είναι ούτως ή άλλως πολύ λίγες (μόλις 5), συγκριτικά με άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες.

Jenny.Gr

Μία πρώτη κίνηση είναι ένα κάλεσμα στις 3 αγαπημένες αίθουσες, αυτή την Κυριακή, 2 Απριλίου, για δωρεάν προβολές, έτσι ώστε να δείξουμε όλοι την αγάπη και τη στήριξή μας. Από τις 6 το απόγευμα, θα μπορέσουμε να δούμε καινούριες ταινίες, όπως το Aftersun, αλλά και παλιότερες, ελληνικές και ξένες, όπως το Ο Χαμένος τα Παίρνει Όλα.

Μπορούμε να στηρίξουμε όλοι, με το να παρευρεθούμε στις αίθουσες, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να παραμένουν ανοιχτές για να μάς προσφέρουν την κινηματογραφική εμπειρία, με την οποία μεγαλώσαμε και θα μεγαλώσουν και οι επόμενες γενιές. Ραντεβού στις αίθουσες!