UPDATE #NOW

Έφηβη έκανε haul με όσα της επέστρεψε ο πρώην της και είναι σκέτη απόλαυση


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Μαρτίου 2023

Έφηβη έκανε haul με όσα της επέστρεψε ο πρώην της και είναι σκέτη απόλαυση
Να τι κάνεις όταν ο πρώην σου αποφασίζει να ρίξει το επίπεδο

«Όλα σε θυμίζουν, απλά και αγαπημένα. Πράγματα δικά σου, καθημερινά», έχει τραγουδήσει η Χάρις Αλεξίου και το έχουμε νιώσει όλοι, μετά από χωρισμό. Όταν επιστρέφουμε σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα και το βλέμμα μας πέφτει στο τασάκι που μας είχε κάνει δώρο ο πρώην – από ένα παζάρι, κόστισε μόλις 50 λεπτά, δε μας άρεσε καν τότε, αλλά τώρα που χωρίσαμε, έγινε το αγαπημένο μας αντικείμενο. Ή τις φορές που συμμαζεύουμε τα συρτάρια μας και βλέπουμε την μπλούζα που του είχαμε κλέψει, επειδή μας πήγαινε περισσότερο. Και γινόμαστε έξαλλοι, την πετάμε στο πάτωμα, τη βάζουμε σε ένα κουτί μαζί με όλα τα υπόλοιπα, έτοιμοι να τα στείλουμε πίσω. Δεν το κάνουμε, ωστόσο. Κρατάμε το επίπεδο ψηλά – ή χαμηλά, αλλά δεν το αφήνουμε να πέσει άλλο. Απλώς τα αποθηκεύουμε κάπου μακριά μας ή τα αφήνουμε στα σκουπίδια, ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Το να επιστρέφεις στον πρώην τα δώρα που σου έκανε, είναι ίσως όχι η καλύτερη στιγμή σου. Αν το κάνει εκείνος, όμως, απλώς πέφτει στα μάτια σου και σε βοηθά να τον ξεπεράσεις μία ώρα αρχύτερα. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση της έφηβης TikToker @wincentshits2, η οποία έκανε ολόκληρο haul με τα πράγματα που της έδωσε ένα επίσης έφηβο (αν κρίνουμε από την αντίδρασή του) αγόρι, λίγο μετά το τέλος της σχέσης του.

Μεταξύ άλλων, το δέμα περιείχε: Μία κάλτσα γεμάτη πέτρες που του είχε μαζέψει σε ταξίδι, ένα (νεκρό, πλέον) λουλούδι που του είχε δώσει, μία μπλούζα που του έκανε δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο και ένα ψεύτικο ψαράκι που του είχε φτιάξει. Επίσης, δύο λευκά crop tops, που δεν ήταν καν δικά της. «Είναι ολόιδια… Και μου είναι μεγάλα. Νομίζω είναι της αδελφής του», είπε.

@wincentshits2

Vid got cut off but i thought this woild be an interesting one to make

♬ original sound - winning

Το βίντεο έχει σχεδόν 616 χιλιάδες likes μέχρι στιγμής και τα σχόλια είναι απολαυστικά. Κυρίως το παρακάτω, που μας λέει για έναν πρώην που θεώρησε τέλεια ιδέα να της επιστρέψει τα 2 ταμπόν που ξέχασε σπίτι του.

Jenny.Gr

Καθένας διαχειρίζεται τον χωρισμό του όπως νομίζει, βέβαια. Άλλοι κάνουν rebound σχέσεις, άλλοι το ρίχνουν στη γυμναστική, η Grimes διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο την πρώτη φορά που χώρισε με τον Elon Musk. Τώρα, αν εσύ πληγώθηκες αρκετά και, πάνω στη θλίψη και την οργή, αποφασίσεις να στείλεις πράγματα πίσω, ποιος να σου πει τι. Θα το μετανιώσεις μετά; Σίγουρα θα το μετανιώσεις μετά. Τουλάχιστον, όμως, θα φροντίσεις να μη γελοιοποιηθείς και θα έχεις προσέξει να μην του δώσεις πράγματα του αδελφού σου.