UPDATE #NOW

Το TikTok λέει ότι οι νεραϊδοπαγίδες υπάρχουν, φέρνουν κακή τύχη και ώρα να μάθεις τα πάντα για αυτές


JTeam

6 Απριλίου 2023

Το TikTok λέει ότι οι νεραϊδοπαγίδες υπάρχουν, φέρνουν κακή τύχη και ώρα να μάθεις τα πάντα για αυτές
Unsplash
Έχεις δει ποτέ σκάλες που οδηγούν στο πουθενά; Μανιτάρια που σχηματίζουν κύκλο στην αυλή σου ή στη φύση ή οπουδήποτε; Νηφάλιος, ε

Αν έψαχνες ένα ακόμη πράγμα που υπάρχει στο ίντερνετ και ούτε θα σου αλλάξει τη ζωή, ούτε θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά απλώς έχει ενδιαφέρον, είσαι στο σωστό άρθρο. Αν δεν το έψαχνες και έδωσες το κλικ κατά τύχη, θα το πάρεις, θες δεν θες. Γιατί τώρα, στο TikTok ψάχνουν νεραϊδοπαγίδες και ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για αυτό.

Έχεις δει ποτέ σκάλες που οδηγούν στο πουθενά; Μανιτάρια που σχηματίζουν κύκλο στην αυλή σου ή στη φύση ή οπουδήποτε; Αν, νηφάλιος, συναντήσεις ποτέ κάτι τέτοιο, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείς. Θα σου φέρει κακή τύχη σίγουρα.

Οι νεράιδες δεν είναι χαριτωμένες σαν την Tinkerbell. Είναι μοχθηρά πλάσματα, τα οποία αράζουν στη φύση, τους αρέσει να κάνουν φάρσες, δεν έχουν καλό σκοπό και σε παγιδεύουν. Θρύλοι τις θέλουν να απαγάγουν ανθρώπους, να παίρνουν μωρά και να τα αντικαθιστούν με νεραϊδάκια που θα φέρουν το χάος στην οικογένεια, ή παρασύρουν με δόλια μέσα τα παιδιά στον νεραϊδόκοσμό τους – εξού και ο όρος νεραϊδοπαγίδα.

Εντωμεταξύ κόσμος τα πιστεύει πραγματικά αυτά και αφιερώνει χρόνο για να μας ενημερώσει. Παρακάτω, θα δούμε τι πρέπει να προσέξουμε για να γλιτώσουμε. Οι χρήστες του TikTok μιλούν ακόμη και για τις εμπειρίες τους, όταν πιάστηκαν σε τέτοιες παγίδες.

@magicalmbeth Replying to @farmboy22077 ♬ original sound - Molly

@toodarling im not gonna fall for it this time 😤 #faetrap #fae #fairy #fantasy ♬ original sound - Tory 🌸☀️

@grunkleduck Rumor has it that @paint_and_pages hasnt been seen since 🤣 #hiking #fae #faetrap #funny ♬ mAHrEiAhNOoOooOOo - Duck boi 🦆

@northcascadestarot Replying to @kta17210 what are fae, and what is a fae trap? #fae #faerie #faewitch #northcascadestarot #fairy #fairywitch #fairywitchcraft #faeriewitch ♬ Lo-Fi analog beat - Gloveity

Ο θρύλος, πάντως, λέει ότι οι νεράιδες θα σε αναγκάσουν να χορέψεις μέχρι να τρελαθείς, ή μέχρι να λιποθυμήσεις από κούραση. Σίγουρα όχι ένας ωραίος τρόπος να λήξει μία μέρα ελεύθερου κάμπινγκ στη φύση.

TAGS