UPDATE #NOW

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς


JTeam

8 Μαΐου 2023

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται στιγμιότυπα που μας κάνουν να ανυπομονούμε

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με φωτογραφίες και updates που μοιράζονται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς εδώ και μερικές εβδομάδες.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μάς χάρισε μερικές νέες εικόνες από τον νέο κύκλο, μέσα από αναρτήσεις του τα social media – και αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό, θα δούμε ακόμα περισσότερες μαγικές γωνιές των Παξών, του νησιού στο οποίο διαδραματίζεται μέχρι τώρα η ιστορία του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και της Κλέλιας (Κλέλια Ανδριολάτου).

“Άνοιξη. Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό νησί;..Πολλή!!!…Να το προσέχουμε και να το αγαπάμε 🎬Στιγμιότυπο από σκηνή από το γύρισμα στους Παξούς…” έγραψε ο σκηνοθέτης σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.