UPDATE #NOW

H Kate στα decks, ο William με κιθάρα, η Camilla χορεύει: Το after party της στέψης, όπως το φαντάστηκε η Τεχνητή Νοημοσύνη


Στεφανία Παπαδημητρίου

9 Μαΐου 2023

H Kate στα decks, ο William με κιθάρα, η Camilla χορεύει: Το after party της στέψης, όπως το φαντάστηκε η Τεχνητή Νοημοσύνη
Τι να έγινε όταν τελείωσε το μεγάλο event; Η ΑΙ έχει την απάντηση

Ο Κάρολος ήταν εκνευρισμένος την ημέρα της στέψης του, ο Louis φώναζε σε δημοσιογράφους κι η Charlotte κατάστρωνε σχέδιο για την εξόντωση της οικογένειάς της, ώστε να γίνει βασίλισσα πριν τα 25. Σίγουρα, όταν τελείωσε το μεγάλο, επίσημο event, θα έγινε ένα πάρτι – εδώ γίνεται στα Oscars. Τι να συνέβη σ’ εκείνο το after party, άραγε; Αυτή είναι η μεγάλη απορία.

Αυτό σκέφτονταν και στο Star Digital, ένα design agency από την Αυστραλία, οπότε αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή των highlights, χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ακριβώς όπως με τις φωτογραφίες του Πάπα με Balenciaga, έτσι και τώρα, το αποτέλεσμα είναι απίστευτα αληθοφανές.

Η Kate σε ρόλο DJ; Ναι, τώρα μπορούμε να το δούμε. Η χαρούμενη Camilla να χορεύει; Θα μπορούσε, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Ο William με μία κιθάρα να παίζει τον Πυροσβεστήρα του Λεωνίδα Μπαλάφα; Ναι, χίλιες φορές ναι. Ο Κάρολος, πάντως, θα ήταν πάντα ίδιος – κατσούφης, σαν να θέλει απλώς να πάει σπίτι, αλλά με πούρο και χαβανέζικο πουκάμισο.

Ο άνθρωπος που το επιμελήθηκε, ονομάζεται Neil Mason. Όπως είπε, τα ΑΙ bots χρειάστηκαν περίπου 3-4 ώρες για να μας δώσουν αυτά που θα δεις στην παρακάτω Gallery.

«Για να πάρεις μία τέτοια εικόνα, πρέπει να πληκτρολογήσεις τι θέλεις να δεις. Για παράδειγμα, για τον Βασιλιά, ζήτησα να δημιουργήσουν “μία υπερ-ρεαλιστική φωτογραφία του Πρίγκιπα Charles να φορά πουκάμισο και χαβανέζικα σορτς σε ένα πάρτι, μ’ ένα πούρο στο στόμα, σε ταινία του Wes Anderson, η οποία γυρίστηκε με μία Sony a7r, φακό 200 mm, f1.2, iso 100, 8k”», είπε στο TikTok.

Όσο άβολο κι αν ακούγεται το να γράψεις κάτι τέτοιο, το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Ή έτσι νομίζουμε – οι αποδείξεις είναι ακριβώς εδώ.