UPDATE #NOW

Θέλεις να γίνεις viral στο TikTok; Το μυστικό είναι να έχεις hot γονείς


Στεφανία Παπαδημητρίου

18 Μαΐου 2023

Θέλεις να γίνεις viral στο TikTok; Το μυστικό είναι να έχεις hot γονείς
Viral ήχοι + όμορφοι γονείς = likes και κοινό

Από την εποχή του American Pie, ξέρουμε ότι το να έχεις hot γονείς «πουλάει» στην ποπ κουλτούρα. Τα (social) media έχουν εμμονή με τους ελκυστικούς ανθρώπους και το TikTok έρχεται να πάει αυτήν την εμμονή ένα βήμα παραπέρα, καθώς ο κόσμος δείχνει τους γονείς του κάπως διαφορετικά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει. Ίσως επειδή υπάρχει αυτή η ανάγκη για το viral, ίσως επειδή το hotness πάντα πηγαίνει καλά στη συγκεκριμένη εφαρμογή – όποιος κι αν είναι ο λόγος, μαμάδες και μπαμπάδες γίνονται content και δίνουν εκατοντάδες χιλιάδες views στα βίντεο των παιδιών.

Η @ellapottersays, για παράδειγμα, έχει αφιερώσει το προφίλ της στη μαμά της. Ο @olliemuhl πήρε 1.3 εκατομμύριο likes σε ένα βίντεο, επειδή χρησιμοποίησε τον πατέρα του, και έγινε διάσημος στο app.

Τα trends είναι πολλά και όλα λειτουργούν. Αντί να ευχηθούν «χρόνια πολλά» με τον βαρετό τρόπο του IG, οι TikTokers ανεβάζουν φωτογραφίες από τα νιάτα των γονιών τους ενώ παίζει το Material Girl ης Madonna. Γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας ανταλλάσσοντας ρούχα με τις μαμάδες τους, ενώ κάποιοι απλώς δείχνουν τις καλύτερες εικόνες των γονιών τους, για να μας εξηγήσουν πού οφείλονται τα καλά τους γονίδια. Άλλοι, μοιράζονται την ιστορία για το πώς η μαμά τους γνώρισε τον μπαμπά τους και, επειδή ο λαός στα σχόλια απαιτεί “mom reveal” ή “dad reveal”, μετά δείχνουν τα πρόσωπα πίσω από το love story.

@kaylaspileofcrap mom💅 @maylastockholm ♬ Substance - 03 Greedo

@lplanet God bless mama 🙌🏻 #fyp #mumsoftiktok #mumtrend #mumdaughter #love #funny #mumanddaughter #mums #mummy ♬ Material Girl - Madonna

@sw4g_3v3 Reply to @hollievaughanx “post it for me fans” he said 🙄 #fyp #dad ♬ thuggish ruggish bone - i

Το συμπέρασμα είναι ένα: Viral ήχοι + hot γονείς = likes και κοινό. Κι επειδή τα βλέπουμε σε βίντεο, το content πηγαίνει καλύτερα. Αν, λοιπόν, ψάχνεις τρόπο να γίνεις TikTok celebrity, τον βρήκαμε για σένα.

TAGS