UPDATE #NOW

Η εποχή του manifest έφτασε: Πώς να το κάνεις σωστά για να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου


JTeam

8 Μαΐου 2023

Η εποχή του manifest έφτασε: Πώς να το κάνεις σωστά για να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου
Unsplash
Η άνοιξη είναι η εποχή που αφήνεις πίσω τον παλιό σου εαυτό και ετοιμάζεσαι για το «κάτι νέο». Άντε, ξεκίνα

Περάσαμε έναν δύσκολο χειμώνα, δεν χωρά αμφιβολία. Έμοιαζε να κρατά δέκα χρόνια – έφταιγε ο καιρός; Έφταιγε η ψυχική μας υγεία; Έφταιγε ο συνδυασμός τους; Όπως και να ‘χει, ο Μάιος είναι εδώ, η άνοιξη μπήκε για τα καλά, επιτέλους, και εκτός από τα χοντρά ρούχα μας, ήρθε η ώρα να βάλουμε τη μιζέρια στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Η εποχή να κάνουμε manifest την καλύτερη ζωή μας είναι εδώ και όχι απλώς θα το δοκιμάσουμε, αλλά θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές της γκουρού του manifesting/TikToker, Chloe Samantha Corcoran.

Είναι μόνο 22, αλλά ξέρει καλά πώς να λέει τα σωστά affirmations, τη σωστή στιγμή, αλλά και να χρησιμοποιεί τον νόμο της έλξης υπέρ της. Κι όπως δήλωσε στο Elite Daily, τώρα είναι που πρέπει να κάνουμε manifest όσα θέλουμε να μας συμβούν – από την επαγγελματική επιτυχία που ονειρευόμαστε, μέχρι το τοξικό situationship που, επιτέλους, θα πάρουμε απόφαση ότι δεν μας αξίζει.

@themanifestingqueenchloe lmk if you have any questions!! xxx #manifestation #manifesting #spirituality #manifesting101 ♬ original sound - the manifesting queen Chlo 👑

Πώς γίνεται το σωστό manifesting, λοιπόν;

Το κλειδί, σύμφωνα με την Chloe, είναι να ζεις λες και ήδη έχεις αυτό που θέλεις. Να συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ήδη ο άνθρωπος που οραματίζεσαι, λες κι έχεις ήδη τη δουλειά που σου ταιριάζει, κι όχι απλώς να εύχεσαι να συμβούν πράγματα. Να κυνηγάς τους στόχους σου, και να επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου πως ήδη σου ανήκουν αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις – δεν μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή των ονείρων σου, αν μόνος εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου αξίζουν ή δεν σου κάνουν πια. Μην σκέφτεσαι το «αν», αλλά το «όταν» και ξεκίνα να καταγράφεις αυτά που θες να γίνουν. Και να το κάνεις κάθε μέρα – δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μέσα σε δευτερόλεπτα.

@themanifestingqueenchloe I hope this resonates 🤍💭💬 #journalentry #journaling #higherself ♬ Sweet Sunset - Tollan Kim & dulai

Ο λόγος που τώρα είναι η εποχή να ξεκινήσεις το manifest, βρίσκεται στο ότι είναι το μεταβατικό στάδιο από τον χειμώνα στο καλοκαίρι. Μπορείς να τη φανταστείς σαν έναν λευκό καμβά, τον οποίο μπορείς να χρωματίσεις ακριβώς όπως θέλεις, ώστε να λάμψεις. Να αφήσεις πίσω την παλιά, χειμερινή εκδοχή σου και να βγάλεις προς τα έξω τον νέο σου εαυτό. Πρέπει να αναρωτηθείς, λοιπόν, «Πώς θέλω να είμαι από εδώ και πέρα;» και να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση.

TAGS