UPDATE #NOW

To ChatGPT ήρθε στα iPhones, έρχεται στα Android, καλού-κακού κοίτα και κάτω από το κρεβάτι σου


JTeam

19 Μαΐου 2023

To ChatGPT ήρθε στα iPhones, έρχεται στα Android, καλού-κακού κοίτα και κάτω από το κρεβάτι σου
Η ζωή σου θα γίνει ένα «τσακ» ευκολότερη

Η OpenAI αποφάσισε να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη και κυκλοφόρησε το app του ChatGPT για iOS. Σύντομα θα έρθει και η εκδοχή για τα Android, σύμφωνα με την CTO της εταιρείας, Mira Murati.

Είναι η πρώτη επίσημη εφαρμογή του ChatGPT, το οποίο έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άτομα στον έναν χρόνο που έχει περάσει, από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Το νέο αυτό app απαντά σε ερωτήσεις όπως «τι δώρο να πάρω για τη μητέρα μου που της αρέσει ο καφές;», εξηγεί ευγενικά πώς να αρνηθούμε προσκλήσεις σε συναυλίες – γενικά, μας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Επιπλέον, δέχεται και φωνητικές εντολές.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το app, μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ChatGPT μόνο στην ιστοσελίδα της OpenAI. Στο AppStore υπήρχαν εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν το software της OpenAI, αλλά καμιά τους δεν ήραν από την ίδια την εταιρεία. Τώρα, το επίσημο ChatGPT είναι δωρεάν. Αν θέλουμε, μπορούμε να πληρώνουμε 20 δολάρια τον μήνα για να έχουμε πρόσβαση στο ChatGPT Plus, το οποίο προσφέρει παραπάνω δυνατότητες.

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Θα έρθει και στην Ελλάδα, βέβαια – δεν θα αργήσει.