UPDATE #NOW

Βίντεο: Είδαν ένα τεράστιο πλάσμα να κολυμπά στην Καλιφόρνια. Τελικά, ήταν πιο απλό απ' όσο πίστευαν


JTeam

24 Μαΐου 2023

Βίντεο: Είδαν ένα τεράστιο πλάσμα να κολυμπά στην Καλιφόρνια. Τελικά, ήταν πιο απλό απ' όσο πίστευαν
Έμοιαζε με δεινόσαυρο-αλιγάτορα ή ογκόλιθο

Κάτι παράξενο συνέβη στη λίμνη Ralphine της California. Είδαν μία παράξενη φιγούρα να κολυμπά, αλλά κανείς δεν ήξερε τι ήταν. «Στην αρχή, νόμιζα πως ήταν ογκόλιθος που κουνιόταν στο νερό», δήλωσε στο κανάλι KGO ο Carlos Rubio, ο οποίος βρισκόταν εκεί.

Ανάρτησε ένα βίντεο στο Reddit για να μοιραστεί την εμπειρία του και, πράγματι, κάτι σαν πέτρα έμοιαζε να κινείται στο βυθό. Είχε μέγεθος μεγάλης ρεζέρβας αυτοκινήτου, πανικοβλήθηκε τόσο ο ίδιος, όσο και πολλοί γύρω του.

Τελικά, τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Επρόκειτο για μία χελώνα που μοιάζει με δεινόσαυρο-αλιγάτορα, το είδος της οποίας δεν μεγαλώνει στη συγκεκριμένη περιοχή και χρειάζεται ειδική άδεια για τη μεταφορά του στα νερά της.

«Δυστυχώς, πολύς κόσμος τις παίρνει όταν είναι μωρά και δε νοιάζεται για τον νόμο», είπε εκπρόσωπος οργανισμού για την προστασία της άγριας ζωής. «Αλλά όταν γίνονται μεγάλες ή επιθετικές, οι άνθρωποι τις αφήνουν στο νερό ή μακριά από το σπίτι τους. Εκείνες θα επιβιώσουν. Το πρόβλημα είναι ότι σκοτώνουν την υπόλοιπη θαλάσσια ζωή».


Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Snapping turtle at Howarth Park
by u/CRSR707 in santarosa