UPDATE #NOW

Πανσέληνος Ιουνίου: Σαγηνευτικές εικόνες πάνω από τον ναό του Ποσειδώνα


JTeam

4 Ιουνίου 2023

Πανσέληνος Ιουνίου: Σαγηνευτικές εικόνες πάνω από τον ναό του Ποσειδώνα
Facebook/ Marios Lolos
Μαγικές λήψεις από το «φεγγάρι της φράουλας»

Σαγηνευτικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός πολλών από την πανσέληνο του Ιουνίου, γνωστή και ως «φεγγάρι της φράουλας», που ξεπροβάλλει πάνω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Πολλοί έσπευσαν να θαυμάσουν το υπέροχο φαινόμενο, μαγεμένοι από την ομορφιά της.

Η πανσέληνος συμπίπτει με την κοντινότερη προσέγγιση της Σελήνης στη Γη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το φεγγάρι να φαίνεται ελαφρώς μεγαλύτερο και φωτεινότερο από ό,τι συνήθως.

Ακολουθούν μερικές πανέμορφες εικόνες από το κατακόκκινο φεγγάρι να ξεπροβάλλει πάνω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Τι είναι η «Σελήνη της Φράουλας»

Ουσιαστικά, πρόκειται για την Πανσέληνο του Ιουνίου, όχι επειδή είναι φραουλί χρώμα, αλλά επειδή είναι η ιδανική εποχή για τη συγκομιδή της φράουλας. Όχι, δεν είναι αστείο. Οπότε μπορεί να νιώθεις χάλια, αλλά τουλάχιστον, μπορείς να μαζέψεις τις καλύτερες φράουλες της εποχής.

Όσο κι αν σαμποτάρεις τον εαυτό σου, είναι μία καλή στιγμή να αφήσεις πίσω τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου, όσο μακρινά κι αν φαίνονται.

Τώρα, επειδή ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, μπορείς να αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε οδηγήσει. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και, όσον αφορά στις σχέσεις σου με τους γύρω σου, έχε στον νου σου ότι δεν τρελάθηκες - αν αμφιβάλλεις για άτομα, μάλλον έχεις λόγο. Δεν είσαι πάντα εσύ το πρόβλημα.