UPDATE #NOW

Poor Things: Στο πρώτο επίσημο trailer, η Emma Stone πάει κόντρα σε κάθε στερεότυπο για τις γυναίκες


JTeam

9 Ιουνίου 2023

Poor Things: Στο πρώτο επίσημο trailer, η Emma Stone πάει κόντρα σε κάθε στερεότυπο για τις γυναίκες
Στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 8 Σεπτεμβρίου

Η ταινία "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου και μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα με τα πρώτα posters και τα μικρά trailers.

Τώρα έχουμε μία πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι θα δούμε, και η Emma Stone βρίσκεται στο κέντρο αυτού του σύμπαντος. Ξέρουμε ότι θα δούμε τη σύγχρονη εκδοχή του κλασικού Frankenstein της Mary Shelley. «Μία βικτωριανή ιστορία αγάπης, ανακάλυψης και επιστημονικής πρωτοπορίας». Θα ακολουθήσουμε τη νεαρή Belle Baxter στο ταξίδι από τον θάνατο πίσω στη ζωή, με τη βοήθεια ενός εκκεντρικού επιστήμονα.

Η Bella είναι ένα πείραμα, που δεν μπορεί αρχικά να συντονίσει το σώμα με τον εγκέφαλο, αλλά σταδιακά βρίσκει τον δρόμο και την ταυτότητά της. Ο Δρ. Godwin Baxter τη φέρνει στη ζωή και η Bella διψά να μάθει. Για να το πετύχει, δραπετεύει με τον δικηγόρο Duncan Wedderburn, σε ένα ταξίδι γύρω από τις ηπείρους. Η Bella δεν αναγνωρίζει τις προκαταλλήψεις της εποχής για τις γυναίκες και παλεύει για ισότητα και απελευθέρωση.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει προταθεί για 3 Όσκαρ για τις ταινίες "The Favourite" και "The Lobster". Μήπως είναα υτή η χρονιά που θα γυρίσει στο σπίτι με το αγαλματίδιο; Οι εικόνες του trailer πάντως είναι εντυπωσιακές, με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει τον Willem Dafoe και τον Mark Ruffalo. Θα δούμε επίσης και τους: Jerrod Carmichael, Ramy Youssef, Christopher Abbott και Margaret Qualley.