UPDATE #NOW

Bambi: Θα γίνει το αγαπημένο ελαφάκι live-action ταινία με σκηνοθέτρια τη Sarah Polley;


JTeam

14 Ιουνίου 2023

Bambi: Θα γίνει το αγαπημένο ελαφάκι live-action ταινία με σκηνοθέτρια τη Sarah Polley;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτις Sarah Polley βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για τη σκηνοθεσία του νέου live-action remake της θρυλικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Μπάμπι»

Μετά τη βράβευση της με το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για τις «Γυναικείες Κουβέντες», η σκηνοθέτις-σεναριογράφος Sarah Polley βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Disney για να σκηνοθετήσει μια νέα live action ταινία βασισμένη στο κλασικό animation Bambi.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Deadline, το πρότζεκτ, που λόγω της απεργίας του Σωματείου Αμερικανών Σεναριογράφων δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει, θα έχει τη μορφή μιούζικαλ με τη μουσική να υπογράφει η βραβευμένη με έξι Γκράμι σταρ της country Kacey Musgraves.

Η ταινία είχε αρχικά ανακοινωθεί το 2020 με τις σεναριογράφους Geneva Robertson-Dworet και Lindsey Beer να αναλαμβάνουν τη συγγραφή του σεναρίου. Ωστόσο τα νέα δημοσιεύματα τώρα κάνουν λόγω για ένα άλλο συγγραφικό δίδυμο, τους Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster («Transparent»). Η παραγωγή είναι της Depth of Field των Chris και Paul Weitz. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.

TAGS