UPDATE #NOW

Netflix Bites: Έρχεται το πρώτο εστιατόριο του καναλιού με τους σεφ των σειρών "Chef’s Table" και "Iron Chef"


JTeam

15 Ιουνίου 2023

Netflix Bites: Έρχεται το πρώτο εστιατόριο του καναλιού με τους σεφ των σειρών "Chef’s Table" και "Iron Chef"
Το πρώτο του εστιατόριο ανοίγει το Netflix με μενού που θα υπογράφουν οι σταρ των σόου μαγειρικής του καναλιού «Chef’s Table» και «Iron Chef». Το pop up εστιατόριο θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου στο Λος Άντζελες και προβλέπεται να λειτουργήσει για δύο εβδομάδες

Αφού καθήλωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους μπροστά στην τηλεόραση, η επόμενη κίνηση του Netflix είναι να τους καθίσει μπροστά στο τραπέζι. Ο λόγος για το Netflix Bites, το πρώτο εστιατόριο του τηλεοπτικού κολοσσού, που ανοίγει αυτόν το μήνα στο Los Angeles.

Το συνδρομητικό κανάλι περιγράφει τη νέα του πρωτοποριακή απόπειρα ως μια «ανυψωμένη γευστική εμπειρία», την οποία θα επιμελούνται σεφ που πρωταγωνιστούν σε δημοφιλείς σειρές του Netflix όπως το "Chef’s Table" και το "Nailed It!". Σεφ όπως οι Curtis Stone, Rodney Scott και Nadiya Hussain αναμένεται να ενώσουν δυνάμεις στο νέο pop up εστιατόριο για να δημιουργήσουν ένα μενού γευσιγνωσίας, το οποίο, σύμφωνα με το Netflix, θα προσφέρει «στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία». Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr.