UPDATE #NOW

Wham!: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την ταραχώδη σχέση του George Michael με τον Andrew Ridgeley


Κλέλια Φατούρου

21 Ιουνίου 2023

Wham!: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την ταραχώδη σχέση του George Michael με τον Andrew Ridgeley
Κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου

Πριν από το brand George Michael, υπήρξαν οι Wham!, το συγκρότημα που δεν είχε μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά πρόλαβε να γίνει ένα τεράστιο pop φαινόμενο. Το Netflix έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία της μπάντας αλλά και για τον Michael, που έπρεπε να καταπιέσει τη σεξουαλικότητά του.

Οι κολλητοί φίλοι George Michael και Andrew Ridgeley έφτιαξαν τους Wham! το 1982, και ενώ ήταν ακόμη έφηβοι. Τον Ιούνιο του 1986, θα έπαιζαν την τελευταία συναυλία τους στο Wembley. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τη σχέση των δύο καλλιτεχνών μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, αλλά και τις προσωπικές δυσκολίες του καθένα, μέσα από συνεντεύξεις και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί.

«Ο χρόνος τους στα φώτα της δημοσιότητας ήταν σύντομος, αλλά ήταν το πρώτο band από τη Δύση που έκανε συναυλία στην Κίνα. Ήταν μία εποχή που περικλείει τη νιότη τους αλλά και τη λατρεία εκατομμυρίων θαυμαστών. Ένα υπέροχο ταξίδι για δύο άντρες που ήταν φίλοι από το σχολείο και κατέληξαν superstars», είναι η επίσημη περιγραφή του Netflix.

Η σχέση τους δεν ήταν πάντα εύκολη και πέρασε από διάφορες φάσεις, αλλά ήταν μία δυνατή φιλία που οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε. Όπως και τις προσωπικές δυσκολίες του George Michael, που διένυε μία δεκαετία όπου ήθελε να είναι ο εαυτός του και να κάνει coming out. Θα μάθουμε τα πάντα στις 5 Ιουλίου, πάντα μέσα από το Netflix.