UPDATE #NOW

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ και ο Τρόι Σιβάν μιλούν για το "The Idol" και γιατί ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής τους


Κλέλια Φατούρου

29 Ιουνίου 2023

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ και ο Τρόι Σιβάν μιλούν για το "The Idol" και γιατί ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής τους
Vogue Australia/Daniel Jackson
Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για την πιο αμφιλεγόμενη σειρά

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί τόσα πολλά για τη σειρά "The Idol", που είναι σαν να ζούμε από την αρχή το δράμα του "Don't Worry Darling". Μέλη της ομάδας παραιτήθηκαν μιλώντας για ένα σούπερ τοξικό περιβάλλον, ενώ οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν για το πιο ασφαλές περιβάλλον και την καλύτερη εμπειρία της ζωής τους.

Jenny.Gr
Vogue Australia/Daniel Jackson

Ίσως το θέμα δεν είναι να επιλέξεις πλευρά αλλά να αποδεχθείς το ότι ο καθένας μιλά για τη δική του αλήθεια, κι ας έρχεται σε σύγκρουση με τις υπόλοιπες. Οι δύο συμπρωταγωνιστές Λίλι Ρόουζ Ντεπ και Τρόι Σιβάν μιλάν στη Vogue Australia για τα γυρίσματα, τη φιλία τους που γεννήθηκε εκεί και γιατί είναι πιο σημαντική η ζωή από τη δουλειά.

«Γνωριστήκαμε στην πρόβα, αλλά καταλήξαμε να μιλάμε και να γελάμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Είχαμε έναν κοινό φίλο που μάς είπε από πριν ότι θα ταιριάξουμε και έτσι έγινε», λέει η Ντεπ ενώ ο 28χρονος ηθοποιός και μουσικός Sivan παραδέχεται ότι δεν έχει γνωρίσει άλλον να δουλεύει τόσο σκληρά όσο η Λίλι Ρόουζ. «Υπάρχουν επεισόδια που είναι εντελώς πάνω της και είναι τεράστια ευθύνη. Επίσης είναι τόσο αστεία».

Μεταξύ των σκηνών, περνούσαν χρόνο μαζί, μιλούσαν και έπιναν καφέ στο καμαρίνι της, που ήταν και η κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του The Weeknd, εκεί όπου έγιναν τα γυρίσματα της σειράς. Μία σειρά που δέχθηκε έντονη κριτική, τόσο για τις συνθήκες παραγωγής, όσο και για το ακραίο αποτέλεσμα. Πώς το βίωσαν οι ίδιοι; «Το έχω ξαναπεί, αλλά ο Σαμ Λέβινσον είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί και έμαθα απίστευτα πολλά πράγματα. Ο Σαμ έστησε ένα δημιουργικό περιβάλλον και υπήρξε πολύς αυτοσχεδιασμός. Αυτός όμως με έκανε καλύτερη ηθοποιό. Την ίδια ασφάλεια ένιωσα και στις σκηνές σεξ, γιατί ήξερα ότι το πάμε στα άκρα, οπότε δεν δίστασα. Δεν ένιωσα πουριτανή, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να αρέσει σε όλους», αναφέρει η Ντεπ.

Από την άλλη, ο Σιβάν έκανε τηλεόραση για πρώτη φορά και ήταν η καλύτερη αρχή για εκείνον, όπως δηλώνει. Θεωρεί ότι κάθε δημιουργική διαδικασία διαφέρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. «Εμένα μου άρεσε το ότι το φτάναμε στα άκρα και υπήρχαν φορές που ένιωσα να πετρώνω, αλλά το χάος δεν είναι απαραίτητα μία λέξη με αρνητική χροιά».

Παρόλα αυτά, διαχωρίζουν τη δουλειά από τη ζωή και δεν θα πίεζαν τον εαυτό τους να ξεπεράσει τα όριά τους. «Είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο και έκανα περιοδεία στο Σίδνει αλλά αρρώστησα και ένιωσα ενοχές που έπρεπε να το ακυρώσω. Μέχρι που με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω. Ευτυχώς είχα τέτοιο περιβάλλον και δεν θα κατέστρεφα ποτέ τον εαυτό μου για το καλό της τέχνης», με τη Λίλι Ρόουζ να συμφωνεί. «Λατρεύω τη δουλειά μου και νιώθω τυχερή που μπορώ να την κάνω, αλλά δεν θα πάθω burnout».

Jenny.Gr

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες απέκτησαν διασημότητα πολύ πριν ενηλικιωθούν. Η Ντεπ εξαιτίας των γονιών της. «Πήγαινα σχολείο και όλοι είχαν σχηματίσει ήδη απόψεις για τη ζωή μου. Η φήμη δεν με ενδιέφερε ποτέ. Ίσα ίσα που τη βλέπω σαν το μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσω». Αντίστοιχα, ο Τρόι έγινε γνωστός στα 12, μέσα από το κανάλι του στο YouTube, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να αυτοπεριοριστεί. «Αν θέλω να φιλήσω κάποιον που μόλις γνώρισα στο club, θα το κάνω».

Η σειρά που τους έφερε κοντά θα κάνει φινάλε στις 3 Ιουλίου, αλλά κανείς τους δεν είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει το "The Idol". «Κάτι μάς λέει ότι μόλις ξεκινήσαμε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στη Vogue