UPDATE #NOW

Το TikTok τόλμησε να κοροϊδέψει τη μασκότ των McDonald’s και πήρε την απάντηση που του άξιζε


JTeam

30 Ιουνίου 2023

Το TikTok τόλμησε να κοροϊδέψει τη μασκότ των McDonald’s και πήρε την απάντηση που του άξιζε
Δύσκολος καιρός να είσαι μωβ. Και μασκότ. Και να δουλεύεις για τα McDonald’s

To Γκρίμας, η μεγάλη χνουδωτή μωβ μασκότ των McDonald’s, πέρασε δύσκολα. Έγινε viral στο TikTok όταν κυκλοφόρησε το Grimace Shake, ένα μιλκσέικ προς τιμήν του, το οποίο δεν εκτιμήθηκε όπως θα έπρεπε. Οι TikTokers έφτιαχναν creepy βίντεο, στα οποία έπιναν μία γουλιά από το ρόφημά τους και προσποιούνται πως πέθαναν, ενώ μωβ αφροί έβγαιναν από το στόμα τους.

@kameryn.paige She grimaced out🙀#grimaceshake #grimacesbirthday ♬ The Attic - Colin Stetson

@moisttoasters DONT DRINK THE GRIMACE SHAKE #grimaceshake #grimacesbirthday #grimace #fyp #scary #foryoupage #viralvideo ♬ The Backrooms Sound - Bonkers

Άλλοι κάνουν πως έπεσαν νεκροί κάτω από δέντρα, άλλοι ψυχορραγούν, ένα παιδί παρίστανε το πτώμα μέσα-μεσημέρι σε ένα πάρκινγκ – όλα τους, ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο, τελειώνουν παρόμοια και έχουν πλάκα. Το Γκρίμας δεν γέλασε, ωστόσο. Παρεξηγήθηκε και είναι έτοιμο για μάχη.

@ruiz_alv04 RIP lil bro 🕊️ma boy mc died😔He was only 13 yo😖LLK #mcdonalds #grimaceshake #grimacesbirthday ♬ original sound - nukyduky07

Σίγουρα, στο meeting που αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει το Grimace Shake, οι υπεύθυνοι marketing δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους, όταν είπαν ότι έπρεπε να γίνει viral. Έτσι, η αλυσίδα fast food απάντησε μέσω IG , με μία φωτογραφία της μασκότ. «Εγώ που κάνω πως δεν βλέπω το grimace shake trend», έγραφε από πάνω.

Τα σχόλια ήταν καλύτερα από την ίδια την ανάρτηση. «Άκουσα πως το Γκρίμας έχει πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα, ισχύει;», έγραψε κάποιος. «Απλώς προσπαθεί να κρύψει τα εγκλήματά του», σημείωσε άλλος. «Μη σε νοιάζουν οι haters, bro. Χρόνια πολλά», ένας ακόμη. Εμείς με τη μασκότ είμαστε, πάντως.

Το μωβ μιλκσέικ κυκλοφόρησε στις 12 Ιουνίου, με αφορμή το “Grimace Birthday Meal” που περιλάμβανε επίσης ένα Big Mac ή 10 κοτομπουκιές – ό,τι επιλέξει ο καθένας. Όσο για τη γεύση του, τα McDonald’s έκανα λόγο για ένα ρόφημα «εμπνευσμένο από το εμβληματικό χρώμα και τη γλύκα του Γκρίμας».