UPDATE #NOW

Κέβιν Σπέισι: «Μου έκανε στοματικό σεξ ενώ κοιμόμουν», δήλωσε θύμα του στο δικαστήριο


JTeam

10 Ιουλίου 2023

Κέβιν Σπέισι: «Μου έκανε στοματικό σεξ ενώ κοιμόμουν», δήλωσε θύμα του στο δικαστήριο
Splash News
Ο άνδρας που κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, κατέθεσε στο δικαστήριο και μίλησε για την ημέρα που πήγε στο διαμέρισμά του

Ένας από τους άνδρες που κατηγορούν τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, κατέθεσε στο δικαστήριο την Κυριακή.

Σε βίντεο που παρέδωσε την περασμένη Δευτέρα, από την κατάθεσή του στην αστυνομία, πριέγραψε την προσπάθειά του να προσεγγίσει τον Σπέισι για επαγγελματικούς λόγους, το 2008. Του είχε γράψει με την ελπίδα να πάρει απάντηση και, από πουθενά, έλαβε τηλεφώνημα από τον Σπέισι, ο οποίος τον καλούσε για ποτό. «Εγώ είπα “άντε γ*μησου” επειδή πίστευα πως ήταν φίλος μου που έκανε πλάκα», είπε στους αστυνομικούς. Όταν, όμως, κατάλαβε πως είχε πράγματι τον ηθοποιό στην άλλη γραμμή, συμφώνησε αμέσως να τον δει, την επόμενη μέρα.

Ο Σπέισι πρότεινε να βρεθούν στο Waterloo, όπου έφτασε με τον σκύλο του. Ξεκίνησαν τη βόλτα, αλλά όπως υποστηρίζει τώρα το φερόμενο ως θύμα, του φάνηκε περίεργο που κατευθύνονταν προς οικιστική περιοχή κι όχι μέρος με κλαμπ και εστιατόρια. Κατέληξαν έξω από το διαμέρισμα του Σπέισι – ο τελευταίος, τον κάλεσε να ανέβει και εκείνος δέχθηκε.

Όταν έφτασαν, ο Σπέισι του πρόσφερε μία μπύρα. Έφαγαν λίγη πίτσα από το ψυγείο, κάπνισαν ένα τσιγάρο και, κάποια στιγμή, ο ηθοποιός άνοιξε τα χέρια του, ζητώντας αγκαλιά.

«Σκέφτηκα ότι ήταν κάπως αλλόκοτο», είπε στους αστυνομικούς. «Δεν τον ήξερα αρκετά καλά για να τον αγκαλιάσω στον καναπέ».

Όταν τον πλησίασε για να καθίσει πλάι του, ο Σπέισι άρχισε «να τρίβει το πρόσωπό του στον καβάλο μου». Εκείνος απομάκρυνε το κεφάλι του και προσπάθησε να τον απασχολήσει με κάτι άλλο, ρωτώντας τον αν ένα διακοσμητικό τρένο που υπήρχε στο σαλόνι ήταν από το Superman Returns, στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Συνέχισε να ρωτά πράγματα για άλλους ηθοποιούς και κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο. «Όχι», του απάντησε ο Σπέισι. «Θα έχεις πολύ χρόνο για αυτό μετά».

Κάποια στιγμή, το φερόμενο ως θύμα υποστηρίζει κοιμήθηκε – «κάτι που δεν κάνω υπό κανονικές συνθήκες», δήλωσε. Πρόσθεσε πως δεν ήθελε να υπονοήσει ότι ο ηθοποιός του έδωσε κάποια ουσία, όμως «ήταν ασυνήθιστο το να “σβήνω” έτσι».

Όπως υποστήριξε, ξύπνησε κάποια στιγμή αργότερα στο κρεβάτι του Σπέισι, με ξεκούμπωτο παντελόνι και τον τελευταίο να του κάνει στοματικό σεξ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον έσπρωξε και ο ηθοποιός τον έδιωξε, ζητώντας του να μην πει πουθενά τι συνέβη. Είπε ότι έφυγε από το διαμέρισμα, πήγε στη στάση του λεωφορείο και έκλαψε, πριν φτάσει σπίτι.