UPDATE #NOW

Φωτιές: Έκκληση για βοήθεια από το ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι - Οι ανάγκες για τα πυρόπληκτα ζώα και πώς να συνεισφέρεις


JTeam

19 Ιουλίου 2023

Φωτιές: Έκκληση για βοήθεια από το ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι - Οι ανάγκες για τα πυρόπληκτα ζώα και πώς να συνεισφέρεις
Instagram/ dogsvoice
Αυτή τη στιγμή, η ανάγκη για άτομα που μπορούν να φιλοξενήσουν ζώα ΥΠΕΥΘΥΝΑ, είναι τεράστια - Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Όσο οι φωτιές μαίνονται στην Ελλάδα, η έκκληση για βοήθεια είναι τεράστια, όπως και οι ανάγκες που υπάρχουν. Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και η ανησυχία για τα ζώα, είναι μεγάλη. Μπροστά σε όλη αυτή την κρίση, ο μηχανισμός διαχείρισης κρίσεων του Dogs' Voice, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο μεταξύ άλλων να στηρίξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και να προωθήσει αποτελεσματικά αδέσποτους σκύλους σε υπεύθυνες υιοθεσίες, έχει ενεργοποιηθεί τα τελευταία δραματικά 24ωρα, σε συνεννόηση με την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, τα σώματα ασφαλείας και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Πριν λίγες ώρες, σε συνέχεια των καταιγιστικών εξελίξεων όπως προκύπτουν από τα αλλεπάλληλα πύρινα μέτωπα, το Dogs' Voice έκανε μία ακόμη σημαντική ανάρτηση για τις ανάγκες που υπάρχουν όσο έχουν μεταφερθεί στο ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΩ, 380 ζώα.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, χρειάζονται:

✔️Ανθρώποι που μπορούν να φιλοξενήσουν ζώα ΥΠΕΥΘΥΝΑ να έρθουν εδώ 12:00-14:00 και 17:00-21:00.
(Κάποιοι να έχουν και λαπτοπ)

✔️Εθελοντές με εμπειρία από το Αστήρ Λατώ και προηγούμενες κρίσεις να έρθουν για βάρδιες από 10:00 έως 21:00.

Οι βασικότερες ανάγκες:

-τροφή για puppies.
-cool mats.
-πάνες
-σεντόνια
-λουριά οδηγούς