UPDATE #NOW

Oικογένεια δισεκατομμυριούχων πληρώνει $127.000 τον χρόνο για νταντά σκύλων


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Oικογένεια δισεκατομμυριούχων πληρώνει $127.000 τον χρόνο για νταντά σκύλων
Νταντά για τους σκύλους της ψάχνει μια οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων και είναι διατεθειμένη να πληρώσει για τη θέση μισθό 127.000 δολαρίων ετησίως. Η αγγελία δημοσιεύθηκε στο Linkedin, με τις αιτήσεις για την ονειρεμένη δουλειά να ξεπερνούν τις 2.000.

Μια οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων είναι διατεθειμένη να πληρώσει 127.000 δολάρια ετήσιο μισθό για να προσλάβει κάποιον να προσέχει με απαράμιλλη φροντίδα τα σκυλιά της. Η δημοσίευση της αγγελίας στο Linkedin προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αστραπιαία ανταπόκριση, με τις αιτήσεις για την ονειρεμένη δουλειά να ξεπερνούν τις 2.000. Μάλιστα, η αγγελία έγινε viral στο TikTok, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος προσλήψεων να την κατεβάσει.

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει στο κεντρικό Λονδίνο και να ταξιδέψει με μια πλούσια οικογένεια και κατοικίδιά της σε όλο τον κόσμο; Εκτός από το να ζει στην πλούσια γειτονιά του Νάιτσμπριτζ, στις αρμοδιότητες του επιλεγμένου υποψηφίου άπτονται η οργάνωση παιχνιδιών και άσκησης για τους σκύλους, οι προμήθειες τροφής κορυφαίας ποιότητας, ο προγραμματισμός των ραντεβού με τον κτηνίατρο και η διατήρηση λεπτομερών αρχείων για την υγεία τους.

Μπορεί η καλά αμειβόμενη δουλειά να ακούγεται σαν διασκέδαση, αλλά συνοδεύεται και τις ανάλογες ευθύνες. Η νταντά του σκύλου θα πρέπει να έχει πλήρη γνώση των κανόνων διατροφής των κατοικιδίων, να επιμελείται προγράμματα άσκησης και να παίζει με τα σκυλιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr