UPDATE #NOW

5+1 πολυσυζητημένα βιβλία της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ που αξίζει να διαβάσεις


JTeam

21 Ιουλίου 2023

5+1 πολυσυζητημένα βιβλία της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ που αξίζει να διαβάσεις
Η επιτυχημένη συγγραφέας έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση ανάμεσα στους λάτρεις των βιβλίων σε διαδικτυακές πλατφόρμες και όχι μόνο. Εμείς σας προτείνουμε 5 βιβλία της για την καλοκαιρινή σας must-read λίστα

Σε όποια πλατφόρμα κι αν ψάξεις, υπάρχει μια στήλη με το όνομα της. Οι πιο επιδραστικοί YouTubers, τα πιο γνωστά προφίλ στο BookTok, ακόμα και οι βιβλιοφαγικοί λογαριασμοί στο Instagram, συμπεριλαμβάνουν τα βιβλία της στις must read προτάσεις τους. Η Τέιλορ Τζένκινς Ριντ είναι μάλλον μία από τους συγγραφείς της χρονιάς.

Η ταλαντούχα συγγραφέας ξεκίνησε ως casting assistant και περιστασιακά σεναριογράφος στο Χόλιγουντ. Όπως η ίδια έχει δηλώσει πολλάκις, απολάμβανε να δίνει πνοή στους σεναριακούς χαρακτήρες, όμως δεν της αρκούσε μόνο αυτό. Ήθελε να τους δημιουργεί η ίδια εξ ολοκλήρου και να διαμορφώνει την πορεία τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, άρχισε να γράφει ιστορίες, οι ιστορίες έγιναν βιβλία και τα βιβλία έγιναν αργά ή γρήγορα best-sellers.

Το BookTok (για το οποίο έχουμε ξεκινήσει ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα που μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ) έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Η πλευρά του Tik Tok που αγαπάει την ανάγνωση, αποθεώνει τα βιβλία της απο το 2021, ενώ μέσω του hype που δημιουργήθηκε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απότομη επιτυχία της, όπως παραδέχεται και η ίδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr